Zwish Early Bird (morgenstyrketræning Østerbro)

Hvornår
12. okt kl. 07:00 - 19. dec 2021 kl. 07:45
Hvor
Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Pl. 7, 2100 København Ø, Danmark
Hvem
Udøvere, 12 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 15 6106

Drømmer du om at blive en bedre spiller? At bliver stærkere og hurtigere og undgå skader, så er Zwish Early Bird morgentræning lige noget for dig! 

Hos Zwish Early Bird tilbyder vi styrketræning om morgenen fra 07.00-07.45 to gange om ugen. Det kan være mandag og onsdag eller tirsdag og torsdag i Idrætshuset på Østerbro. Vores træningspas er åben for alle spillere uafhængig af klub i aldersgruppen 12-16 år. Du vil indgå i et lille team på 3-4 spillere, hvor du vil blive trænet af den professionelle amerikaner, Durrell Vinson.

Styrketræning kan/bør med god effekt introduceres til unge idrætsudøvere, og indgå som en del af den ”daglige” træning. Anderledes, i forhold til seniortiden, er blot måden der trænes på.

Selvom unge skal gøre brug af anderledes træningsmetoder end fuldt udvoksede personer, vil styrketræning have de samme effekter. Omdrejningspunktet for vores morgen styrketræningsprogram vil være: 

 • Forbedret muskulær styrke og power.
 • Skadesforebyggende træning og forbedret styrke og stabilitet omkring led
 • Forbedret styrke i ligamenter, sener og knogler.
 • Plyometrisk træning 
    
  Du vil blive fulgt tæt i en periode på minimum en måned, hvor vores fokus vil være at du gennemføre øvelserne rigtigt, med den rette teknik og belastning. Vores træninger vil foregå indendørs i et træningscenter under professionelle forhold.  
    
  Praktiske informationer: 
  Periode: Dette tilbud gælder frem til uge 50 (juleferie) og består af 8 træningspas. 
  Vi træner fra 07.00 - 07.45, så der er tid til at nå i skole efter træning. Hvis du har behov for en udtalelse for at lave en særaftale med din skole for at møde 15-30 min. senere, har vi gode erfaringer med det.  
    
  Træner:  
  Durell Vinson er 36 år og personlig træner. Han har spillet professionelt basket i hele Europa siden college. Durrell spiller nu for basketholdet, The View Copenhagen, hvor han også har ansvaret for personlig styrketræning og udvikling af talenter.  
    
  Pris: 600 kr. 
  Tid: mandag - onsdag eller tirsdag - torsdag fra 07.00-07.45 
  Sted: Idrætshuset 
  Start/slut forløb: Dette tilbud gælder frem til uge 50 (juleferie)

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer