Zwish Early Bird (morgentræning Amager)

Hvornår
3. nov kl. 06:45 - 20. dec 2021 kl. 07:45
Hvor
Kalvebod Fælled Skole, Else Alfelts Vej 2, 2300 København S, Danmark
Hvem
Udøvere, 12 - 15 år, øvede

Nummer
2021 09 15 6113

Drømmer du om at blive en bedre basketball spiller? At udvikle dine skills som skud, ball handling, passing og footwork, så er Zwish Early Bird morgentræning lige noget for dig! 

Hos Zwish Early Bird tilbyder vi morgentræning hver mandag og onsdag i Kalvebod Fælled Skole. Vores træningspas er åben for alle spillere uafhængig af klub i aldersgruppen 12-15 år. Du vil indgå i et lille team på 6-8 spillere. Du vil indgå i et lille team på 6-8 spillere, hvor du vil blive trænet af den professionelle kroatiske spiller Stejpan Miculuc.  

Vores morgentræninger er baseret på udvikling af fire individuelle skills med fokus på skud, ball handling, passing og footwork. Forløbet er delt op i faser, hvor vi arbejder med de fire skills hen over otte træningspas. 

Praktiske informationer:

En Zwish Early Bird pakke inkluderer op til 8 træningspas. Vi har løbende optag og du kan starte fra uge til uge. Vi har første træning d. 3. november. 

Vi træner fra 06.45 - 07.45, så der er tid til at nå i skole efter træning. Hvis du har behov for en udtalelse for at lave en særaftale med din skole for at møde 15-30 min. senere, har vi gode erfaringer med det.

Træner:

Stjepan Mikulic er 25 år gammel. Han har spillet for KK Cedevita i Zagreb. Han har spillet på det højeste plan i 7 år og kommer ud af en basketball familie med stolte traditioner, hvor mor har været fast inventar på Jugoslaviens landshold og søster spiller for det Kroatiske landshold.

Stejpan har vundet statsmesterskabet i Kroatien 1 gang og været i 4 finaler.  

Pris: 600 kr.

Tid: Mandag og Onsdag fra 06.45-07.45

Sted: Kalvebod Fælled Skole

Start/slut forløb: Dette tilbud gælder frem til uge 50 (juleferie) og inkluder op til 8 træningspas i alt i perioden og der er løbende optagelse.

Coach: Stejpan Miculuc

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer