Kom til italiensk mini coach clinic i Odense og mød de italienske minitrænerguruer

Hvornår
11. sep 2022 kl. 09:30 til 14:00
Hvor
Hunderup skolen, Solfaldsvej 11, 5000 Odense C, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 09 15 3019

Skal du være verdens bedste børne- og miniungdomstræner?

Det kan vi desværre ikke garantere, men vi kan garantere, at du bliver rigtig, rigtig dygtig og lærer af de absolut bedste på denne minitrænerclinic.

Italien er af FIBA udråbt til at være det bedste land i verden til at træne minibasket (basketballtræning for børn under 12 år).

Italienerne har nemlig en helt specifik træningsfilosofi i forhold til basketball, der klart vil udfordre den typiske danske træners tilgang.

De fokuserer på rum, tid, timing og bevægelse på banen gennem lege og temaer. Børnene sættes i situationer, hvor det handler om at træffe den rigtige beslutning i den givne situation.

Ofte er det spillerne selv, der igangsætter øvelsen. Her instrueres børnene også i at igangsætte spillet, når de kan se, at de har skabt en fordel eller har fanget modstanderen på den forkerte fod.

På denne clinic får du alle de gode tips, tricks og læringer fra dygtige italienske trænere, så du kan gå direkte hjem i din egen klub og implementere idéerne til glæde for dine spillere, dig selv og fællesskabet.

Læs mere om den italienske tilgang til minibasket i denne artikel >> 

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte William Bond, DBBF, på tlf. 20845615 eller wbo@basket.dk

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer