Girls Got Game Sommer Camp 2022

Hvornår
4. jul kl. 15:00 - 8. jul 2022 kl. 15:00
Hvor
BGI-Akademiet, Gramvej 3, Bjerre, Hornsyld, 8783 Hornsyld, Danmark
Hvem
Udøvere, piger, 12 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 09 15 6002

GIRLS GOT GAME SOMMER CAMP 2022

BørneBasketFonden afholder i samarbejde med BGI AKADEMIET Girls Got Game Sommer Camp 2022 

Tilmeld dig allerede nu til sommerens sejeste camp KUN for piger. 

 

Hvem:  
Alle piger for årgangene 2006-2010 

Det skal der ske: 
Vi gentager den store succes med vores fede sommer camp. Dagene vil blive fyldt med træninger (alders- og niveauopdelt), sjove aktiviteter, fællesskab og udvikling. Du vil lære en masse nye at kende og have det sjovt med dem, du måske allerede kender og du vil blive coachet af nogle af de bedste kvindelige trænere og spillere!   

Vi starter campen mandag d. 4/7 kl. 15 med tjek ind og værelsesanvisning samt en træning. Campen vil være færdig fredag d. 8/7 kl. 15. Det er med overnatning, og når man melder sig til, så skal man også vide, at det forventes at alle deltagere overnatter, da der også vil være aktiviteter om aftenen. 
 
Pris:  
2150 kr. og inkluderer overnatning i senge, alle måltider fra aftensmad mandag til frokost fredag plus en vendbar Girls Got Game træningstrøje.   

Sted:  
BGI AKADEMIET, Gramvej 3, 8783 Hornsyld  

Tid:  
Mandag-fredag d. 4.- 8. juli 2022 med overnatning 

Sidste sommer kom deltagerne fra Aarhus, Aalborg og mange forskellige klubber i København og omegn. Vi håber at se jer piger igen og selvfølgelig også endnu flere nye ansigter fra mange forskellige klubber i hele Danmark. Kommer man langvejs fra og ankommer med tog, så hjælper vi gerne med afhentning på Horsens Station, hvis der er behov for det. Dette skal man bare kontakte os omkring.  

Vi glæder os til at se jer til 5 fede dage med masser af sjove oplevelser på og udenfor banen på BGI AKADEMIET.

Mulighed for friplads   

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt DGI Basketball – mail: Lene.Joergensen@dgi.dk / tlf.: 22 13 81 80 – og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Det forudsættes, at børn med friplads skal kunne deltage på idrætsskolen sammen med resten af børnegruppen uden særskilt støtte. Læs mere på www.dgi.dk/friplads.

 

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer