PLAY LIKE A PRO CAMP med landsholdsspillerne Adama Darboe & Frederik HN. (2009-2011)

Hvornår
4. jul kl. 09:00 - 8. jul 2022 kl. 15:00
Hvor
Viby Hallen, Skanderborgvej 224, 8260 Viby J., Danmark
Hvem
Udøvere, 11 - 13 år, øvede

Nummer
2022 09 15 6059

For andet år i træk danner Viby Hallen ramme for PLAY LIKE A PRO CAMP hvor Adama Darboe & Frederik HN står klar til at give dig nogle lærerige dage. Campen foregår i uge 27. Der vil være specielt fokus på individuel teknik, men også på at knytte nogle sociale relationer på tværs af årgange, alder og geografi. Som altid skal der dribbles, fintes og afleveres på livet løs og de to landsholdsspillere kan næsten ikke vente til uge 27.

Udover individuel teknik, vil der blive lagt vægt på hvad der skal til for at kunne tage sit spil til det næste niveau, samt blive delt ud af de erfaringer de to landsholdsspillere har gjort sig over deres lange professionelle karrierer. Derfor henvender campen sig til den øvede spiller, pige eller dreng, i årgangen 2011-2009. Vi sikrer at du bliver placeret på den rigtige hylde og bliver udfordret af medspillere der passer til dit niveau. Nogle gange vil du være den bedste, andre gange vil du blive udfordret – det er alt sammen en del af læringen.

Hvad får jeg som deltager på campen?

  • Masser af inspiration til din daglige træning
  • Adgang til to af danske landsholdsspillere
  • Undervisning af dygtige coaches
  • Udfordringer der passer til dit niveau
  • Fællesskab og hygge med andre basketballinteresserede
  • Mulighed for at deltage i små konkurrencer
  • Vendbar trænings jersey

Campen afvikles i tidsrummet 9-15 alle fem dage. Der vil være mulighed for tilkøb af frokost hvis man ønsker det, og ellers er man mere end velkommen til at medbringe sin egen. Information om frokost tilkøb sendes ud senere.

Husk at medbringe egen drikkedunk, frokost (hvis ikke man har tilkøbt), sunde snacks og et stykke frugt, så du kan holde dit energiniveau oppe hele dagen. Du bedes medbringe egen bold.

Mulighed for friplads: 

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt din DGI landsdel, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). 
Det forudsættes, at børn med friplads skal kunne deltage på idrætsskolen sammen med resten af børnegruppen uden særskilt støtte. 
Læs mere på www.dgi.dk/friplads 

Ved afbud op til 1 måned før afholdelse af campen får I fuld tilbagebetaling og afmelder I op til 1 uge før tilbagebetales kun halvdelen af deltagergebyret.    

 

Sted: Viby Hallen, Skanderborgvej 224, 8260 Viby J

Tid: 9 – 15 alle dage.

Dato: Uge 27 (4. – 8. juli)

Pris: 1.500 kr.

Årgang: 2009 – 2011

Pladser: 30 stk.

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer