GloBall Elite Skills Camp

Hvornår
4. jul kl. 09:00 - 8. jul 2022 kl. 19:30
Hvor
Vejlby-Risskov Idrætscenter, Vejlby Centervej 51-53, 8240 Risskov, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 12 år, letøvede, øvede

Nummer
2022 09 15 6088

Bakken Bears, Enna Pehadzic, Emil Svendsen og Shawn Faust fra iHandle Basketball inviterer til GloBall Elite Skills Camp

GloBall Elite Skille Camp, er en nytænkende og innovativ camp som fokusere på at rykke spilleres individuelle skill level til det næste niveau. En camp som ingen andre i Danmark med mere intens træning og individuelt fokus til hver enkelt spiller. En camp hvor man vil blive udfordret mentalt og på sine basketballfærdigheder af NBA player development coach Shawn Faust. Som med sin nytænkende og innovative måde at tænke udvikling af spillere på vil skubbe spillernes comfort zone og udvide deres evner til at adoptere nye situationer når de opstår foran en. Så er du pige eller dreng og ønsker at tage dit niveau til det næste – er dette tilbuddet for dig 

HVAD SKER DER PÅ CAMPEN?

•    Timevis af intensiv og motiverende træning hver dag med erfaren NBA skills coach Shawn Faust. Shawn Faust er blandt andet fast skills træner for Dwayne Bacon som blev draftet i NBA i 2017 og franskmanden Killian Hayes, som blev draftet i NBA, første runde som nr 7. Derudover har Shawn Faust erfaringer med player development med spillere fra D1 colleges (blandt andet danske college spiller, Enna Pehadzic), High Schools og Travel Ball hold. Shawn Faust er også player development coach og camp director for NBA China Camps, Eaststar China Camps, og Advance Basketball Academy Taiwan. Udover Kina og Taiwan, kører Shawn Faust også basketball camps i Frankrig, Puerto Rico, og Switzerland. 

•    2 trænings session om dagen med Shawn Faust som lead coach, og landsholdsspiller og tidligere D1 college spiller Enna Pehadzic, og Bakken og ungdomslandsholdstræner Emil Svendsen som assisterende trænere. 

•    Du vil udvikle individuelle færdigheder, samt få værktøjer du skal arbejde på hvis du ønsker at tage dit basketball til det næste niveau. 

•    Alle deltagere vil få mulighed for mental træningsoplæg der vil hjælpe dem med at tage deres træning til det næste niveau. 

•    Camp talks af blandet Shawn Faust, og andre college trænere via zoom. 

•    Der vil blive afholdt en coaches clinic med mulighed for åbentræning og coaches talks

•    Alle deltagere får Spalding vendbar trøje

Hvem: 
GloBall Elite Skills Camp er fra 12 år og opefter og for øvede spillere.

Opdeling: 
Programmet vil blive tilrettelagt således at man får to trænings session (morgen og eftermiddag), begge af 2 timer, hvor der arbejdes intens med skills træning.

Der vil primært køre to sessions om morgen (max 30 spillere i hver gruppe), og således igen om eftermiddagen. Campens fokus er på detaljer og produktivitet, og hver spiller skal føle sig prioriteret – derfor kører vi i små sessions i løbet af dagen – kvalitet over kvantitet.

COACHES: NBA skills træner Shawn Faust, Emil Svendsen og Enna Pehadzic.

VENDBAR TRÆNINGSTRØJE: Alle deltagere får en Spalding vendbar trøje

GloBall Elite Skills Camp GLÆDER SIG TIL AT KUNNE BYDE DIG VELKOMMEN TIL EN SPÆNDENDE, IINNOVATIV OG LÆRERIG CAMP!

Mulighed for friplads   

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt DGI Basketball – mail: Lene.Joergensen@dgi.dk / tlf.: 22 13 81 80 – og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Det forudsættes, at børn med friplads skal kunne deltage på idrætsskolen sammen med resten af børnegruppen uden særskilt støtte. Læs mere på www.dgi.dk/friplads.

 

Tid og dato: 
4.-8. juli 2022 i Vejlby-Risskov Idrætscenter, Vejlby Centervej 51, Risskov. 
 
Session 1: 
Hold 1: 09-11:00  
Hold 2: 11:30-13:30

Session 2: 
Hold 1: 15:00-17:00 
Hold 2: 17:30-19:30

Forplejning: Man skal selv medbring mad i mellem sine træninger. Men har mulighed for tilkøb af frokost til 250,-

Vand: Husk at medbringe din egen vandflaske. Skriv navn på.

Diverse: Husk ekstra sokker, T-shirt og håndklæde samt din egen bold med navn på.

Pris: 
1250,- deltagelse + evt. tilkøb af frokost: 250,-

 
Spørgsmål vedr. programmet kan ske til: 
Emil Svendsen:  
30262850 
Emilbasket@gmail.com

Enna Pehadzic 
61687803 
Pehadze@gmail.com

PROGRAM 
Alle deltagere vil i juni måned få tilsendt flere oplysninger om campen.

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer