YABC X ZWISH JUNIOR CAMP 7-10 år (uge 26)

Hvornår
29. jun kl. 09:00 - 1. jul 2022 kl. 14:30
Hvor
Skolen på Strandboulevarden, Strandboulevarden 47, 2100 København Ø, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 10 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 09 15 6093

YABC X ZWISH JUNIOR CAMP 7-10 år (uge 26)

Youth Allstar Basketball er tilbage og byder i samarbejde med ZWISH på sommerferiens fedeste basket camp, hvor du vil blive trænet af nogle af Danmarks dygtigste landsholdsspillere og være med til en masse forskellige lege og NBA inspirerede challenges. 

På YABC vil du få udviklet dine skills, så du kan starte sommerferien ud som en bedre basketballspiller samtidig med, at du har det sjovt med en masse børn på tværs af forskellige klubber. Udover vores forskellige workstations, og gennemgående NBA tema med tilhørende challenges, laver vi også en masse sjove lege i løbet af dagen og spiller vores 3X3 turnering. 

Hvordan vil vi gøre dig bedre? 
På YABC X ZWISH Camp arbejder vi både individuelt og i små grupper. I vores drills vil vi sammen med dig fokusere på:  

- Hvordan du slår din defender i 1 mod 1?

- Hvordan du får et bedre skud?

- Hvilke øvelser du kan lave for at blive en bedre spiller?

 Hvem kan deltage? 
YABC er en camp for piger og drenge mellem 7 og 10 år. Om du er nybegynder eller har ambitioner om at blive NBA-spiller, så er du velkommen, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig i den retning, du ønsker. Vigtigst af alt skal det være sjovt! 

Vores camps er kendt for den gode stemning, samtidig med et professionelt fokus på detalje og kvalitet hos den enkelte spiller.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Mulighed for friplads   

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt DGI Basketball – mail: Lene.Joergensen@dgi.dk / tlf.: 22 13 81 80 – og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Det forudsættes, at børn med friplads skal kunne deltage på idrætsskolen sammen med resten af børnegruppen uden særskilt støtte. Læs mere på www.dgi.dk/friplads.

 

 

Pris: 790 kr.

Dato: Ons, tors, fre d. 29 juni , 30 juni og 1 juli 

Sted: Skolen på Strandboulevarden, Strandboulevarden 47, 2100 Kbh Ø 

Tid: 9.00-14.30

Max. antal deltagere: 70

Alle deltagere vil få muligheden for at købe et ZWISH basketballsæt

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer