Åris Skillz Camp 2024

Hvornår
22. jun kl. 10:00 - 23. jun 2024 kl. 16:00
Hvor
Houlkær-Hallen, Odshøjvej 65A, 8800 Viborg, Danmark
Hvem
Udøvere, 12 - 20 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
202409156036

Efter en succesfuld camp i 2023 gentager vi succesen i 2024.

Campens koncept vil som de foregående år være primært spillerens individuelle udvikling, hvortil målet er at give hver enkelt spiller redskaber, øvelser og motivation til at træne og forbedre sig hele sommeren.

Visionen med Åris Skillz Camp er at give et billede af, hvordan jeg selv trænede som barn og ungdomsspiller, og hvordan jeg stadig selv træner den dag i dag, som professionel basketballspiller i Spanien. 
 
Til campen i år, vil vi endnu en gang sætte fokus på det mentale aspekt, herigennem målsætning, visualisering, meditation m.m. eftersom det har været en stor del af min udvikling.

Jeg vil gerne være med til at sætte fokus på denne del af spillet, da det efter min mening ikke fylder nok i ungdomsbasket – eller i professionel sport for den sagsskyld. 
Med hjælp fra kvalificerede trænere og sportspsykolog, er jeg klar til at åbne dørene for Åris Skillz Camp 2024.

Hvad er fokuspunkterne på Åris Skillz Camp;

Mental træning og mindfulness: At være i flow og fokuseret er essentielt for at opnå den succes man ønsker. Man undgår ikke nedture i ens karriere, og igennem meditation, mindfulness og mentaltræning formår du som spiller at finde et sikkert sted altid at søge hen når tingene brænder på.

Ball handling: I min optik, det helt fundamentale for at være en dygtig basketball spillere. Ball handling er meget mere en at drible igennem benene, men det er følelsen med bolden, evnen til at manipulere med den i en given situation.

Skud: vi vil alle skyde som Steph Curry. Det kommer i ikke til at lære på denne Camp, men jeg vil lære jer øvelser og tekniske detaljer som har virket for mig og forhåbentlig virker de også for jer.

1 mod 1: at spille 1 mod 1, handler om mere end at score. Det er en store del af 5 mod 5, og med de rigtige bevægelser kan du skabe en fordel for mange af dine holdkammerater, men også dig selv.

Pick’n Roll: Man kommer ikke udenom at pick’n roll er alfa og omega i nutidens basketball på højeste plan. Jeg vil under campen vise øvelser jeg dagligt laver for at forbedre denne del af mit spil.

Fysisk træning: Du vil her på campen også få en opfattelse af, hvor vigtig den fysiske form er for en basketball spillere. Atletiske evner kommer i mange former, og det handler ikke kun om hvem der hopper højest eller løber hurtigst, men også hvordan du holder dig skades fri og din måde at bruge rytme og timing.

 

Hvad får deltagerne på campen:

  • Kvalificeret træning og vejledning
  • Udarbejdet træningsprogram til fri afbenyttelse efterfølgende
  • Viden og redskaber til mental træning og udvikling
  • Camp Tshirt med logo
  • Mulighed for at vinde præmier
  • Frugt og snacks i pauserne

 
 
Mulighed for friplads   

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt DGI Basketball – mail: Lene.Joergensen@dgi.dk / tlf.: 22 13 81 80 – og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Det forudsættes, at børn med friplads kan deltage på idrætsskolen sammen med resten af børnegruppen uden særskilt støtte. Læs mere på www.dgi.dk/friplads.

OBS: Vi gør opmærksom på, at vi kun kan give 2 fripladser pr. barn pr. år.

 

 

Lokation: Houlkær hallen, Odshøjvej 65, 8800 Viborg.

Dato: 22.-23. juni

Tidspunkt: 10.00-16.00

Aldersgruppe: 12-20 år (årgang 2004-2012)

Pris: 455 Dkk inkl. T-shirt

Pladser: Max 45

Tilmelding senest: 15. maj

Kontakt: aaris.skillz.camp@gmail.com

Instagram: aaris_skillz_camp

Lidt om mig  

Mit navn er Sebastian Åris, og jeg er selv vokset op i Viborg. Jeg brugt utallige timer alene på min udendørs bane, på at udvikle mine fundamentals.  Senere rykkede jeg indendørs da jeg flyttede til Århus, men en ting ændrede sig aldrig:  Drømmen om noget større og fantasien til at finde på øvelser i timevis til at opfylde den drøm. 
Jeg spiller i dag professionel i Ungarn og har tidligere erfaring fra Sverige, Danmark og Canada, samt det danske herrelandshold. 
 

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer