Artikler

SUW er et fast kryds i Mettes kalender: Det er en super inspirerende weekend

Mette Kugelberg Nielsen fra Slagelse Basketball Klub er fast deltager, når DGI Basketball og Danmarks Basketball Forbund hvert år inviterer til SUW – SuperUddannelsesWeekend – første weekend i september. 2019 var ikke anderledes.

Fundet i: Basketball > Artikler

Vær en god træner for dit barn

Heine Damberg har været træner for sin søn i syv år på godt og ondt. Her får du hans bedste råd til være forældertræner.

Fundet i: Basketball > Artikler

Jr. NBA vækker basketglæden i 5.A på Frederiksbjerg Skole

I 5.A på Frederiksbjerg Skole i Aarhus har både piger og drenge for alvor fundet glæden ved basketball, efter de har deltaget i skoleturneringen Jr. NBA. På fredag skal hele klassen med til det store finalestævne i Gentoftehallen sammen med 32 andre skolehold.

Fundet i: Basketball > Artikler

Danskerne er vilde med basket: Medlemstal stiger for 5. år i træk

De sidste fem år er andelen af danskere, der har taget en basketball mellem hænderne steget med 41 procent, og der dribler nu 14.548 basketballspillere fordelt på alle aldre rundt i hallerne.

Fundet i: Basketball > Artikler

Over 4.000 piger spiller nu basketball i Danmark

Siden 2015 har dansk basketball oplevet en tilgang på over 1.000 pigespillere. Den gode stime fortsætter i den seneste medlemstalsopgørelse, som afslører, at 320 flere piger har fundet vej til basketkurven fra 2017 til 2018.

Fundet i: Basketball > Artikler

Et sandt basketeventyr: BørneBasket Odense sætter gang i 150 børn

Med en alternativ tilgang til foreningsdannelse, kreative virkemidler og en systematisk metode til rekruttering af trænere har BørneBasket Odense på bare tre år haft stor succes med at samle de odenseanske børn om basketkurven.

Fundet i: Basketball > Artikler

Skolebasket hitter: Nu spiller Vilfred i BørneBasket Aarhus

Et 6-ugers skoleforløb med basket gav Vilfred lyst til at spille mere. Da basketinstruktøren besøgte 2. klasses idrætstime havde Vilfred rørt en basketball to gange. Nu er han blevet en fast del af BørneBasket Aarhus’ U9-drenge.

Fundet i: Basketball > Artikler

Når basketball er en livsstil: Joachim bruger al sin tid i klubben

21-årige Joachim Rønnest hører til blandt sjældenhederne. For ham er basketball ikke en hobby men en livsstil, der fylder stort set alle døgnets 24 timer.

Fundet i: Basketball > Artikler

Litauer starter basketballklub i Ishøj: Donatas har spillet i hjertet

Det har ikke tidligere været muligt for børn og unge i Ishøj at spille basketball i en klub. Det har en gruppe af basketballelskende litauere dog ændret på med ildsjælen Donatas Siniakovas i spidsen.

Fundet i: Basketball > Artikler

Quick guide: Sådan kommer du i gang med at spille basketball

Vil du i gang med at dyrke verdens fedeste sport? DGI Basketball hjælper dig igennem de første forhindringer på din vej mod NBA.

Fundet i: Basketball > Artikler
1/8