Artikler

Italiensk børnebasketball begejstrer til SuperUddannelsesWeekend

Til den netop overståede SuperUddannelsesWeekend havde danske basketballtrænere for første gang mulighed for at stifte bekendtskab med italiensk basketballtræning for børn under 12 år. Der var masser af inspiration at hente.

Fundet i: Basketball > Artikler

Tidligere landsholdsanfører i basketball giver tilbage i aarhusiansk breddeklub

Nicolai Iversen har netop stoppet en lang og glorværdig karriere efter 20 sæsoner på højeste niveau. Nu skal han være cheftræner i breddeklubben Lystrup Lions ved Aarhus. Hans målsætning er at give tilbage til nutidens børne- og ungdomsspillere.

Fundet i: Basketball > Artikler

Nordjysk basketballklub fik vokseværk med hjælp fra syriske flygtningepiger

Nordjysk Basket Union - Vendsyssel blev startede 26. januar 2016 med tre medlemmer fra en nedlagt naboklub. To og et halvt år senere tæller klubben 53 medlemmer under 16 år, hvor over halvdelen er piger, og hvor kun tre er etnisk danske medlemmer.

Fundet i: Basketball > Artikler

Danske baskettrænere lærte af italienske verdensmestre

Der var masser af inspiration at hente, da 14 danske baskettrænere fra 10.-13. maj sammen med DGI Basketball og Danmarks Basketball Forbund var på studietur til Italien for at hente tips og tricks til arbejdet med børnespillere under 12 år.

Fundet i: Basketball > Artikler

Foreningsudvikling giver flere frivillige hos Glostrup Basketball

En medlemsvækst på 45 procent, fra 122 medlemmer i 2014 til 178 i 2017, betød, at Glostrup Basketball pludselig stod med for få frivillige til for mange opgaver.

Fundet i: Basketball > Artikler

Flere piger har hænderne på en basketball

På fire år er antallet af piger i DGI Basketball og Danmarks Basketball Forbunds klubber steget med 704 medlemmer. Fra 2016 til 2017 er 297 flere piger begyndt at spille basket.

Fundet i: Basketball > Artikler

Basketball i Danmark oplever stor stigning af medlemmer

Dansk basketball har oplevet en stigning på 1.139 medlemmer fra 2016 til 2017. Der er især fremgang hos klubberne i Storkøbenhavn og Nordjylland.

Fundet i: Basketball > Artikler

Camp Colman: Dansk udenlandsprof giver tilbage med egne basketballcamps

Siden 2014 har basketball-spillende børn og unge haft mulighed for at få masser af udvikling, oplevelse og fællesskab på Camp Colman, som er etableret af den professionelle danske basketballspiller, Chanan Colman.

Fundet i: Basketball > Artikler

Chanan Colman: Selvtillid, hårdt arbejde og glæde vendte min karriere

Chanan Colman spiller i Hapoel Holon i den israelske Basketball Super League, og er en af de største spillere, dansk basket har opfostret. Da han var ung, var han usikker og bange for at spille, men med hårdt arbejde vendte han det hele.

Fundet i: Basketball > Artikler

DGI Basketball ønsker flere kvindelige ledere i basketballklubberne

Basketball har længe været en mandsdomineret sportsgren – både blandt spillerne og i bestyrelserne. Mads Bojsen, idrætskonsulent hos DGI Basketball, ser et stort potentiale i at få flere kvinder ind i foreningsledelsen.

Fundet i: Basketball > Artikler
1/6