Artikler

Quick guide: Sådan kommer du i gang med at spille basketball

Vil du i gang med at dyrke verdens fedeste sport? DGI Basketball hjælper dig igennem de første forhindringer på din vej mod NBA.

Fundet i: Basketball > Artikler

Svendborg Basketball Club har succes med nyt tilbud for børn og unge

Svendborg Basketball Club har i samarbejde med Byhaveskolen i Svendborg startet et basketballhold for børn og unge med fx Downs syndrom, kromosomfejl og autisme.

Fundet i: Basketball > Artikler

Eleverne på Svendborg Hel-dagsskole spiller basketball som en del af undervisningen

Svendborg Basketball Club har i samarbejde med Svendborg Heldagsskole startet et basketballhold, hvor skolens elever spiller basketball som en del af undervisningen.

Fundet i: Basketball > Artikler

I Svendborg skal pigerne spille basketball om vinteren og fodbold om sommeren

I november måned starter der et helt nyt pigehold op i Svendborg Basketball Club i samarbejde med Tåsinge forenede Boldklubber.

Fundet i: Basketball > Artikler

Vælg den rigtige basketbold til dig eller dit barn

Der findes et hav at forskellige basketbolde på markedet. Både mærker, størrelser og materialer, men hvilken en bør du egentlig vælge til dig eller dit barn?

Fundet i: Basketball > Artikler

Italiensk børnebasketball begejstrer til SuperUddannelsesWeekend

Til den netop overståede SuperUddannelsesWeekend havde danske basketballtrænere for første gang mulighed for at stifte bekendtskab med italiensk basketballtræning for børn under 12 år. Der var masser af inspiration at hente.

Fundet i: Basketball > Artikler

Tidligere landsholdsanfører i basketball giver tilbage i aarhusiansk breddeklub

Nicolai Iversen har netop stoppet en lang og glorværdig karriere efter 20 sæsoner på højeste niveau. Nu skal han være cheftræner i breddeklubben Lystrup Lions ved Aarhus. Hans målsætning er at give tilbage til nutidens børne- og ungdomsspillere.

Fundet i: Basketball > Artikler

Nordjysk basketballklub fik vokseværk med hjælp fra syriske flygtningepiger

Nordjysk Basket Union - Vendsyssel blev startede 26. januar 2016 med tre medlemmer fra en nedlagt naboklub. To og et halvt år senere tæller klubben 53 medlemmer under 16 år, hvor over halvdelen er piger, og hvor kun tre er etnisk danske medlemmer.

Fundet i: Basketball > Artikler

Danske baskettrænere lærte af italienske verdensmestre

Der var masser af inspiration at hente, da 14 danske baskettrænere fra 10.-13. maj sammen med DGI Basketball og Danmarks Basketball Forbund var på studietur til Italien for at hente tips og tricks til arbejdet med børnespillere under 12 år.

Fundet i: Basketball > Artikler

Foreningsudvikling giver flere frivillige hos Glostrup Basketball

En medlemsvækst på 45 procent, fra 122 medlemmer i 2014 til 178 i 2017, betød, at Glostrup Basketball pludselig stod med for få frivillige til for mange opgaver.

Fundet i: Basketball > Artikler
2/8