Mangler du hjælp til at planlægge din træning?

DGI Trænerguiden er klar i en helt ny udgave - fyldt med nye øvelser til din træning, planlægningsværktøj og masser af inspiration.

DGI Trænerguiden giver dig konstant og gratis adgang til mere end 2.000 øvelser Foto: DGI

Både som ny og erfaren træner kan du have brug for en hjælpende hånd til træningen. Derfor har DGI udviklet en digital trænerkollega, der altid står klar til hjælpe dig.

DGI Trænerguiden dækker en lang række idrætter, og du kan finde netop din yndlingsidræt længere nede på siden.

Fif fra DGI Trænerguiden

Der er over 2.000 øvelser i DGI Trænerguiden – det er blandt andet:

  • Fede fodboldtricks og finter: Få inspiration til din fodboldtræning i 50 nye øvelser, der er klar under fodbold. Der er for eksempel videoer med 25 freestyle-øvelser.
  • Tryghed og sikkerhed: Bliv mere tryg på landevejscyklen med øvelsen ”Tæt kørsel i feltet”, hvor I skal røre hinandens albuer, når I skifter plads. Start med lav fart.
  • Skubbekamp: Er du til løb, så træn din balance ved at sætte håndfladerne mod din makkers håndflader. Prøv at skubbe makkeren ud af balancen. Flytter du fødderne, så taber du. Står du på et ben, så træner du balancen endnu mere.

Bruger du DGI Trænerguiden er du sikker på afvekslende, motiverende og effektiv træning, som deltagerne vil elske.

Det er gratis at bruge DGI Trænerguiden, og med vores planlægningsværktøj er det nemt at sammensætte øvelserne til egne træningslektioner, som du kan dele med de andre trænere i din klub. På den måde er I forberedt og sparer en masse tid.

En træners erfaring med DGI Trænerguiden

For at du kan få et indblik, hvad DGI Trænerguiden kan bruges til, har vi spurgt en træner, der bruger værktøjet i sin træning, hvad han synes om det.  

”Trænerguiden er en øvelsesbank, som jeg tyr til, når vi skal lave noget andet, end vi plejer,” forklarer Kenneth Sig Jensen, der er håndboldtræner for 1. divisions U14 drenge hos IK Skovbakken.

”Vi har alle sammen vores yndlingsøvelser, derfor er det fedt med et sted, hvor der er inspiration til at gøre det anderledes.”

Trods ti års trænererfaring dukker der situationer op, som med kort varsel ændrer planen.

”Hvis jeg står med seks spillere en aften, hvor jeg havde forventet 12, kan jeg hurtigt gå ind på Trænerguiden og finde tre øvelser, så vi alligevel får trænet forsvar,” forklarer Kenneth Sig Jensen.  

Gå selv på opdagelse i DGI Trænerguiden. Helt gratis.