Basketball for de mindste: Nano Basketball

Spil basket med de yngste. Nano Basketball er en sjov og motorisk udviklende sport for dig og dine børn i fire- til seks-års-alderen.

Motoriske lege, boldøvelser og kurve i børnehøjde. Masser af klubber og institutioner har taget Nano Basketball til sig, og det er der mange gode grunde til.

Nano Basket er sport for de yngste spillere, men også for dig som forælder. Det er en sjov og udviklende måde at bevæge sig på, mens børnene lærer at spille basket. Og du kan spille med på samme hold som dit barn. 

Det er altså et koncept, der giver helt nye muligheder for at komme tidligt i gang med et aktivt liv - og for at samle familien om sport.

Tag fat i din lokale klub, og tjek, om de tilbyder Nano Basketball. Hvis ikke - så kontakt sammen med klubben Lene Jørgensen (Jylland) eller Mads Bojsen (resten af Danmark), og få hjælp til at starte et nyt hold. 

Download inspirations- og øvelseshæfte

Du kan gratis downloade vores store inspirations- og øvelseshæfte til Nano Basketball ved at klikke her. Hæftet er udviklet af DGI Basketball til trænere.

Tjek i øvrigt også DGI Trænerguiden, hvor du finder masser af gode og sjove Nano basket-øvelser til børn og voksne.