Out Of Bounds: Basketball når det passer dig!

Mangler du nogle at spille med? Out Of Bounds et et projekt, der gør det endnu nemmere for dig at spille basketball i Aarhus.

Out Of Bounds er et tilbud til dig, der gerne vil spille basketball med andre i klub i Aarhus, men ikke kan passe træningen ind på samme tidspunkt hver uge.

Du kan være studerende, du kan være i arbejde, du kan være på barsel – mulighederne er mange, men tiden er knap. Out Of Bounds er for alle voksne basketballspillere – mænd som kvinder, nybegyndere som rutinerede – der gerne vil spille basketball.

Du skal tilmelde dig, fordi:

  • Du får masser af fed basketball i fællesskab med andre
  • Du kan spille med, når det passer i din kalender
  • Alle kan være med – nybegyndere som øvede
  • Det er fleksibelt, enkelt og nemt at tilmelde sig
  • Det er billigt at være med – det koster kun 25 kr. pr. gang

Og ved du hvad? Falder du over en klub, hvor du får lyst til at melde dig ind, fordi du svinger godt med de andre spillere eller deres træninger bare passer helt perfekt i din kalender, får du modregnet dine Out Of Bounds-betalinger i kontingentet.

Hvordan kommer jeg i gang?

Klik på Tilmeld dig her!-knappen herunder og opret dig som bruger af Out Of Bounds. Det er gratis at oprette sig. Du betaler kun, når du deltager i en træning.

Herefter går du ind på holdoversigten og vælger den træning, der passer dig. Du betaler for at være med over MobilePay på tlf. 2213 8180 (modtageren er DGI Basketball). It's as easy as 1-2-3!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på banen.