Nano Basketball

Spil basketball med de yngste. Nano Basketball er en sjov og motorisk udviklende sport for dig og dine børn i alderen 4-6 år.

Motoriske lege, boldøvelser og kurve i børnehøjde. Masser af basketballklubber og institutioner har taget Nano Basketball til sig, og det er der mange gode grunde til.

Nano Basket er basketball for de yngste, men også for dig som forælder. Det er en sjov og udviklende måde at bevæge sig på, mens børnene lærer at spille basketball, og du kan spille med på samme hold som dit barn. 

Det er altså et koncept, der giver helt nye muligheder for at komme tidligt i gang med et aktivt liv – og for at samle familien om sport.

Tag fat i din lokale klub og tjek, om de tilbyder Nano Basketball. Hvis ikke, så kontakt os gerne for at få hjælp til at starte et nyt hold. 

Download inspirations- og øvelseshæfte

Du kan gratis downloade vores store inspirations- og øvelseshæfte til Nano Basketball Du kan gratis downloade vores store inspirations- og øvelseshæfte til Nano Basketball her. Hæftet er udviklet af DGI Basketball til trænere.

Tjek i øvrigt også DGI Trænerguiden, hvor du finder masser af gode og sjove Nano Basketball-øvelser til børn og voksne.