Landsmesterskabet i bordtennis skydes i gang

I denne uge åbnes dørene til årets landsmesterskab i bordtennis. Deltagerne kan se frem til 2-3 dage, der summer af god energi og høj kampgejst.

Alle uanset niveau kan være med, når mesterskabet løber af stablen, og deltagerne tæller alt fra børn på 9 år til erfarne seniorer på 80 år. Fra onsdag morgen til fredag middag spiller 60+deltagerne, hvorefter ungdom og voksne overtager fredag aften til søndag eftermiddag. Mesterskabet er en kæmpe oplevelse med fokus på sport, spil og socialt samvær.

En kæmpe opbakning

Det er Vejen IC, der danner rammerne for det store mesterskab, hvor der spilles på 93 bordtennisborde i fem haller. Der dystes i Single, Double, Mixdouble og en holdturnering for 3-mands hold.

Udover et mesterskab i sportens tegn, er der også tid til fællesspisninger, festmiddag og hygge.

En kæmpe tak til Vejen Bordtennisklub for hjælp til alt det praktiske.

Arrangementet har stor opbakning med over 470 deltagere:
200 ungdomsspillere
161 seniorspillere
110 60+ spillere.
Derudover er der selvfølgelig også et hav af ledere, som deltager i ugens begivenheder.

Med sine 46 deltagere er der ingen tvivl om, at dette års topscorer i antal tilmeldte er Næstved Bordtennisklub. 

Ingen frivillige = intet landsmesterskab

En kæmpe tak skal selvfølgelig også lyde til de fantastiske frivillige. Uden jer var mesterskabet ikke stablet på benene, og hundredvis af bordtennis-glade spillere havde ikke fået en forrygende uge i hinandens selskab.

Den store planlægning og afvikling tog allerede sin begyndelse tilbage i december. De frivillige har siden haft kontakt helt op til stævnets begyndelse og været på planlægningstur i sommerhus, hvor alt ned til mindste detalje blev aftalt og klargjort.

Specielt stor tak til Mette Kristensen, Peter Skalborg og Ida G. Nielsen, der sammen med resten af gruppen på omkring 12 frivillige leverer et kæmpe arbejde. Det er uvurderligt og et event af denne størrelse ville ikke kunne lykkedes uden jer.

Giv dem en high five og et smil med på vejen når I ser dem - de er folket bag scenetæppet, der gør det fedt at være en del af stævnet.

Vi håber, at alle deltagere får nogle super gode dage ved Danmarks største bordtennis-event.
I er med til at skabe et mindeværdigt mesterskab med og for hinanden.

SKRU op for Glæden
SERV for Sammenholdet
Landsmesterskaberne 2023

Vi ses i Vejen!