Seniorbordtennisspiller: Det er vigtigt at få bevæget kroppen

Hver torsdag formiddag indtager omkring 15 seniorbordtennis-spillere hal 2 i TST Aktiv Center, hvor de ser frem til at spille bordtennis med og mod hinanden.

Før spillerne tager battet i hånden og indtager bordene, varmer de op i hal 1 sammen med seniorbadmintonspillerne. Den fælles opvarmning har i et par år været reglen frem for undtagelsen, da det er vigtigt at få varmet kroppen op for at undgå skader.

”Nu hvor jeg er blevet lidt ældre, synes jeg, at det er en god ting stadig at bevæge sig lidt. Og bordtennis er en god måde at gøre det på, da man får rørt alle leddene,” siger Erik Veilgaard Vendelbo.

I TST Tilst er samværet omkring bordtennis vigtigt

Det er andet år i træk, at Erik Veilgaard Vendelbo går til seniorbordtennis i TST Tilst, og det er noget, som han har tænkt sig at fortsætte med.

”Der er mange mennesker at spille imod. Der er både nogle, som er rigtig gode, og nogle som er mindre gode. Så vi kan alle finde nogle, som vi er på samme niveau med – og det er jo sådan, det er sjovest at spille,” fortæller Erik Veilgaard Vendelbo.

Spillerne får bevæget kroppen igennem to halvlege, og når de er ovre, trækker de mod tredje halvleg i idrætscenterets kantine.

”Tredje halvleg er god, fordi det er hyggeligt samvær. Vi sidder og snakker, får en kop kaffe og nogle gange en øl og en lille en,” griner Erik Veilgaard Vendelbo.

Faktaboks om TST Tilst seniorbordtennis

  • Træningssted: TST Aktiv Center, Tilst Skolevej 13A, 8381 Tilst
  • Træner torsdage fra kl. 10.00-12.00 i hal 2 – gratis prøvetræning
  • En halv sæson koster 330 kr., og du bliver en del af fællesskabet med diverse træfs hhv. foredrag i tst-caféen sammen andre seniorer
  • Alle er velkomne – øvede såvel som uøvede
  • Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte holdleder Jørn Gilsaa på tlf.: 2065 4771 eller på hjemmeside http://www.tst-tilst.dk/senior-idraet/bordtennis/

Faktaboks om seniorbordtennis i DGI – Bat60+

  • Bat 60+ er et tilbud til folk over 60 år
  • Målsætningen er at få flere seniorer til at gribe battet og spille bordtennis i deres lokale klub – både begyndere, øvede og konkurrencespillere
  • Besøg hjemmesiden https://www.dgi.dk/bordtennis/bordtennis/bat-60plus