RIDERS - cykl med os

"Bevæg dig for livet - RIDERS" giver dig muligheden for at deltage i cykelløb alene og alligevel være en del af et hyggeligt, uforpligtende og hjælpsomt fællesskab.

Kom sikkert, trygt og sjovt igennem et cykelløb - også selvom du aldrig har prøvet at køre løb før.

RIDERS hygger sammen før, under og efter cykelløb i hele Danmark. Vi elsker at cykle, og vi elsker at snakke om cykling - og alt muligt andet.

"Bevæg dig for livet - RIDERS" er:

  • RIDERS-zone til cykelløb - er tilhørssted før og efter cykelløbet for ryttere, der kører med RIDERS. Her vil RIDERS-ambassadørerne kunne svare på spørgsmål og give gode råd til for eksempel indstilling af cyklen.
  • Fartholdere (nyt til cykelløb) - vores ambassadører cykler i én eller flere fartgrupper med et forudbestemt tempo og sørger for, at du kommer godt og sikkert med i mål.
  • Åben Facebookgruppe - din mulighed for at få tips og tricks om landevejscykling og kommunikere med andre RIDERS-ryttere.

Fællesskabet er gratis at være en del af. Du skal bare møde op i RIDERS-zonen før løbet og/eller blive medlem af Facebook-gruppen.

Hvis du er interesseret i at købe lækkert cykeltøj fra RIDERS, så kig forbi vores webshop her. Tøjet kan købes af alle interesserede (RIDERS ambassadører kører i et andet design, som ikke kan købes af andre).

Vi cykler sammen - hele vejen!