DGI MTB Børneløb

DGI MTB børneløb er for alle børn - uanset om de kører i klub eller ej. Det skal være sjovt, hyggeligt, spændende, udfordrende og alle ryttere skal helst gennemføre med et smil på læben.

Skal du med i 2020?

Tag hele familien med til en hyggelig formiddag med masser af børn på ruten og voksne der hepper.

Prisen er 50kr. + onlinegebyr (12,50kr.) for at deltage. Eftertilmelding på dagen koster 85kr. Samlet tilmelding, til alle løb koster 300 kr. - og så får du samtidig en sej DGI MTB Børneløb-halsedisse.

Har dine børn en MTB, og er vilde med at cykle? Så kom og vær med!

Løbene køres på kortere rundstrækninger, så børnene kommer forbi målområdet flere gange. På den måde er der hurtigt en hjælpende hånd, hvis cyklen driller - eller der er brug for lidt opmuntring og en forfriskning.

Vi kører i 5 forskellige aldersklasser

Alle aldersklasse har en pige og en drengeklasse. Alderen på løbsdagen er afgørende for, hvilken klasse der køres i.

  • 5-6 år - kører i 25 minutter + omgangen færdig (Rutens længde er max. 2 km)
  • 7-8 år - kører i 25 minutter + omgangen færdig (Rutens længde er max. 2 km)
  • 9-10 år - kører i 35 minutter + omgangen færdig (Rutens længde er max. 3 km)
  • 11-12 år - kører i 35 minutter + omgangen færdig (Rutens længde er max. 3 km)
  • 13-16 år - kører i 45 minutter + omgangen færdig (Rutens længde er max. 3 km)

Kategorien 15-16 år er i år udgået pga. lavt deltagerantal. De 15-16-årige er dog mere end velkomne til at deltage i 13+-kategorien.

Samlet tilmelding og cup-resultater

Som noget nyt i åbner vi i år for en samlet tilmelding til alle seks løb. Prisen for dette er 300 kr. og oveni får dit barn en sej DGI MTB Børneløb-halsedisse med i prisen. Dertil kan der også nu køres point ind til den samlede stilling ved hvert løb. Det er dit barns fire bedste løb, der tæller, så hvis man gerne vil køre med om en samlet god placering, gør det altså ikke noget, hvis man går glip af to løb.

Prisen for tilmelding til et enkelt løb er 50 kr., og det er ligeledes muligt at eftertilmelde sig på dagen til 85 kr.

Præmier

Der er medalje til alle børn ved hvert løb. Derudover er der en lille præmie til nummer 1, 2 og 3 i hver klasse. Ved sidste afdeling i Tornby bliver der uddelt pokaler til de samlede vindere i hver klasse.

Træning på ruterne

Det står de arrangerende klubber frit for at arrangere en fællestræning. I det tilfælde vil det blive meldt ud på vores Facebook-side DGI MTB Børneløb i Nordjylland. Ved hvert løb vil der blive åbnet for træning på ruten kl. 9.00, så dine børn har mulighed for at se ruten inden løbet.

Kalender 2020

18/4: Hammer Bakker - Vodskov Motions Cykle Club
23/5: Saltum - Saltum Trim
21/6: Kongshøj, Aalborg - Aalborg Mountainbikeklub
29/8: Skagen - Skagen OK og Motion
19/9: Rold Skov, Skørping - Rold Skov MTB
10/10: Tornby - CCH Hjørring

En hyggelig dag

Vi lægger os i selen for at skabe en fed stemning til løbene med både tidtagning og målportal, som når de voksne kører løb. Efter løbet er der medalje til alle deltagere - og en mindre præmie til nummer et, to og tre i hver klasse.