DGI MTB Vintercup 2019-2020

Vintercuppen er for dig, som gerne vil holde sig i gang vinteren over, eller træne op til Aalborg MTB Marathon 25. april 2020.

NYT - Samlet tilmelding til alle løb

Vi har åbnet op for at du kan tilmelde dig hele den samlede cup til en reduceret pris.

  • Seniorer - 795 kr.
  • 18 - 400 kr.
  • Juniorer - 275 kr.

... så er du tilmeldt alle løb - og slipper for at huske at tilmelde dig. Du møder bare op.

Samtidig betaler du også kun onlinegebyr en gang og sparer i alt 300 kr.  

Sidste frist for tilmelding til den samlede cup er 13. november 23:59

Tilmeld samlet her

8 nordjyske MTB-klubber har lagt sig i selen for at skabe en række hyggelige og uhøjtidelige løb til dig igennem vinteren.

Løbsserien består af 8 løb startende i november, og med afslutning i marts. Se datoer for løbene nedenfor. Geografisk dækker vi en stor del af det nordjyske område, og får kørt på nogen af de bedste spor.

Cuppen er for alle MTB ryttere – uanset om du er medlem af en klub eller ej, uanset om du træner 1 time eller 10 timer om ugen. Løbsruterne er tilpasset både årstid og målgruppe – nemlig motionsrytterne.

Selv om der er tale om en serie af løb og vi også lægger pointene sammen fra de forskellige afdelinger er det helt ok blot at køre et enkelt løb og se det som et isoleret event – men mon ikke du kunne blive fristet til at køre mere end et løb når først du har stået på startstregen.

Vi kører i en masse forskellige aldersklasser så du kan konkurrere overall, men også med venner/kollegaer/konkurrenter i samme aldersklasse.

Der køres i 75 - 100 min. + omgangen færdig. (Juniorryttere kører 45 minutter + omgangen færdig)

Efter løbet vil der være kaffe, kage, saft, frugt eller lignende afhængig af hvad klubberne ønsker at servere til de enkelte afdelinger.

Vi kårer de tre hurtigste mænd og kvinder, men som noget nyt kårer vi også nr. 1, 2 og 3 i udvalgte aldersklasser ved forskellige afdelinger. F.eks 1, 2 og 3 for Damer over 40 og nr. 1,2 og 3 for Herre junior. Ved den næste afdeling er det så andre klasser der udvælges og kommer på podiet.

Vi støtter lokalt sporarbejde

DGI MTB Vintercuppen støtter sporarbejdet i de områder vi kører med 25 kr. pr. deltager. Gennem de sidste år har Vintercuppen udbetalt mere end 30.000kr pr. år til sporarbejdet i Nordjylland.

Fra Aalborg MTB Marathon  har DGI Nordjylland støttet sporene i Aalborg med mere end 300.000 kr. de sidste 3 år.

Når du deltager i vores events og løb er du med til at sikre at der fortsat arbejdes på at lave bedre spor i det nordjyske.