Støt en god sag

I år er alle ryttere stjerner. Når du kører Stjerneløbet, støtter du nemlig en god sag.

Ved tilmelding til Stjerneløbet kan du vælge mellem fem forskellige velgørenhedsorganisationer. Når alle ryttere er i mål, overrækker vi donationerne til velgørenhedsorganisationerne.

Velgørenhedsorganisationerne

Vi samarbejder med fem velgørenhedsorganisationer, som alle har cykelhold, der samler ind i den gode sags tjeneste. Af dit deltagergebyr går 50 kr. ubeskåret til den velgørenhedsorganisation, som du vælger at støtte. 

Børnecancerfonden & Børnelungefonden - Team Rynkeby

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier. I dag består Team Rynkeby af 2.100 motionscykelryttere og 500 hjælpere fordelt på 54 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island og Tyskland.

Børn, Unge & Sorg - Team Giv Håb

Team Giv Håb hjælper organisationen Børn, Unge & Sorg med synlighed og økonomisk bistand. Organisationen tilbyder gratis rådgivning til børn og unge op til 28 år, som oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie. På den måde skal børn og unge ikke stå alene med deres sorg.

Glade Børn Fonden - Glade Børn Fonden

Glade Børn Fonden er et lokalt Roskilde-initiativ, som arbejder for at gøre verden lidt gladere – for os selv og for andre. Fonden har til formål at genskabe glæden hos børn, som har været udsat for modgang i livet eller på en eller anden måde er kommet på et skævt spor i tilværelsen.

Julemærkehjemmene - Tour de Taxa

Tour de Taxa støtter Julemærkehjemmene, der hjælper børn, som har det svært med at blive børn igen. Hvert år får ca. 1,000 børn i alderen 7-14 år hjælp til en frisk start på et af de fem julemærkehjem. Børnene slås med mobning, ensomhed, lavt selvværd og for manges vedkommende overvægt.

Scleroseforeningen - Cykelnerven

Hver sommer kæmper 300 cykelentusiaster sig til tops på de ikoniske franske bjerge i Scleroseforeningens velgørenhedscykelløb Cykelnerven for at indsamle penge til forskning og sætte fokus på sygdommen. Forud for selve turen til Frankrig kæmpes der en brag kamp for at indsamle midler til forskning i sclerose. Knap 16.000 danskere lider i dag af sclerose, mens der på verdensplan anslås at være omkring 2,4 mio. mennesker med sclerose.