Tag din cykel med til idrætsfest i Aalborg

Cykling er for første gang for alvor på programmet, når DGI afholder Landsstævne 2017 i Aalborg. Og du er hermed inviteret til cykelfest.

Cykling til Landsstævnet er en sand fest - og du er inviteret Foto: Maria Tuxen Hedegaard

Spændende cykelløb, lærerige workshops om MTB, landevejscykling og cykelcross og en folkefest af de helt store. Lyder det som noget for dig?

Til DGI Landsstævne 2017 er der fuld smæk på aktiviteterne inden for cykling, og du har mulighed for at få fire sjove, hårde og uforglemmelige dage sammen med din cykel – og måske også en flok venner eller klubkammerater. 

”Cykling er en af vores hurtigst voksende idrætsgrene i DGI - og i Danmark i det hele taget. Derfor skal vi selvfølgelig også være en del af Landsstævnet,” siger Ulrich Gorm, der er landskonsulent for DGI Cykling.

”Området i og omkring Aalborg giver en masse spændende muligheder for godt cykelløb, og der er basis for fire hamrende fede dage med cykling.”

Fakta om DGI Landsstævne 2017

DGI Landsstævne er meget mere end de traditionsrige gymnastikopvisninger. Du får fire dage med sved, puls og smil.

Dato: 29. juni - 2. juli 2017

Sted: Aalborg

Idrætter: Mere end 25 forskellige – se dem alle her

Slaraffenland af cykelaktiviteter

Køber du en billet til Landsstævnet, kan du sammensætte dit program fuldstændig, som du har lyst til. På cykel-programmet er der blandt andet:

  • Prøv en mountainbike eller landevejscykel
  • Cykelcross-løb og -workshops
  • MTB-løb for de øvede
  • Landevejsløb på 60 og 120 km
  • Guidede ture

”Inden for kun fire dage kan du prøve kræfter med alle aspekter af cykling. Alt inden for landevejscykling, MTB og cross,” siger Ulrich Gorm.

”På de forskellige workshops får du masser af god viden med hjem, som du kan bruge i den hverdag som cykelmotionist.”

Prøv også andre sportsgrene

Cykel-aktiviteterne kommer til at foregå med udgangspunkt fra Vestre Fjordpark, hvor også aktiviteter som løb, kano og kajak og triatlon holder til.

”Jeg vil helt klart opfordre cykelmotionister til også at kigge nærmere på de andre aktiviteter og se, om der er noget for dem. Man kan lave lige den kombination, der passer en bedst,” siger Ulrich Gorm.

Se det fulde Landsstævne-program eller dyk ned i landevejscykling eller MTB til Landsstævnet.