Landevejscykling

Landevejscykling er effektiv motion og populært hos både mænd og kvinder. Mærk friheden alene eller giv den gas i en klub!

Kigger du drømmende efter cykelrytterne, der kommer susende på landevejen eller i Tour de France på tv-skærmen? Eller har du allerede et godt greb i styr og klik-pedaler og mangler ny inspiration til træning? Så kan DGI Landevejscykling hjælpe dig videre. Find cykelklub tæt på dig! 

Sådan bliver du en bedre cykelrytter på landevej

Landevejscykling kan dyrkes af børn og unge, mænd og kvinder. Og mange bliver tiltrukket af kombinationen af effektiv træning og naturoplevelser.

DGI Cykling udvikler hele tiden nye spændende koncepter, der gør din træning endnu bedre og sjovere. Vil du køre om kap mod uret til de fedeste motionsløb? Vil du lære nye tricks på vores populære inspirationskurser? Eller bare have vores gratis tips til træning på egen hånd?

Vil du være cykeltræner? 

Har du mod på at lære andre at blive bedre på cyklen? Så tilbyder vi DGI Landevejs instruktøruddannelse - en målrettet og indholdsrig uddannelse. Du kan også vælge at uddanne dig som DGI Holdkaptajn og tage føringen med teknik og god stil på landevejen.

Begge uddannelser giver dig værktøjer, der sikrer god, varieret og inspirerende træning.

Klik dig klogere på alle vores aktuelle tilbud herunder!