Mountainbike

Mountainbike træner din teknik, styrke og udholdenhed i varieret terræn. Prøv vores løb, træningskurser og events til både nybegyndere og øvede.

Vil du have udfordringer og unikke oplevelser i naturen? Så er du som mange andre danskere. Interessen for MTB er nemlig vokset eksplosivt de seneste år, og er en af danskernes foretrukne idrætsgrene. Godt 9 procent af voksne danskere dyrker interessen for mountainbike.

Mountainbike er en fantastisk kombination af effektiv træning og ophold i Danmarks smukke natur. MTB er populær motion, fordi sporten favner bredt og udfordrer alle uanset erfaring og fysisk form. Igen og igen. Lige meget hvor meget du træner, kan du altid forbedre teknikken og blive et sving bedre. Du bliver aldrig perfekt til MTB!

I DGI Mountainbike har vi masser af tilbud til dig - uanset om du er begynder eller dygtig rytter. Hvad med at tage med på MTB-skole eller til MTB-løb? Eller finde øvelser og tips til din egen træning på Trænerguiden eller vores søsterside vorespuls.dk.

Stort udvalg af kurser og uddannelse i MTB

DGI Mountainbike har udviklet en af de bedste uddannelser som MTB-instruktør på markedet. Tilmeld dig og bliv kendt for at være den, der giver sjov, varieret og inspirerende træning! 

Du kan også tage et enkelt inspirationskursus. Hvad med et mekanikerkursus for eksempel? Et kursus i pulstræning? Eller måske et kun for kvinder? 

Klik dig videre til vores aktuelle cykelløb, stævner, events og kurser herunder. Book plads online!