Bliver der bygget spor, du elsker? Giv din mening til kende

Deltag i en ny brugerundersøgelse om mountainbikeres oplevelse af MTB-spor, og kom med dit input til, hvilken type spor der skal være flere af i fremtiden.

Dit input som mountainbikerytter vigtigt for at sikre, at fremtidens sporbygning afspejler brugernes ønsker til det gode spor. Deltag i spørgeskemaet og giv din mening til kende. Foto: Martin Paldan

Der er ingen tvivl om, at fantastiske spor, der er godt skiltede og med en let aflæselig graduering af sværhedsgrad, er nødvendige for, at flere kan nyde oplevelsen af at køre mountainbike. Men hvordan får vi skabt flere fantastiske spor, og hvad synes mtb-ryttere er et godt spor. Det skal en ny brugerundersøgelse være med til at afdække.

Læs også: 2,9 mio. kr. skal give bedre og mere bæredygtige MTB-spor

Det EU-finansierede Erasmus+ program The DIRTT Project har til formal at skabe guidelines og træning for mountainbike-sporbyggere, der skal øge kvaliteten af mountainbikesporene.

For at hjælpe os med at forstå, hvad mountainbikere i hele Europa synes er et godt spor, har partnerne i The DIRTT Project - heriblandt DGI - udviklet et spørgeskema. Og her er dit input som mountainbikerytter vigtigt for at sikre, at fremtidens sporbygning afspejler brugernes ønsker til det gode spor. 

Udfyld spørgeskemaet via dette link
(OBS: spørgeskemaet er på engelsk, men du kan i felterne til fritekst svare på dansk)

Spørgeskemaet lukker for besvarelser 15. maj 2020.

Information om the DIRTT Project

DIRTT Project – Developing Inter-European Trail Builder Training (DIRTT Project) – består af en rækker partner-organisationer, hvis mål det er at udvikle sporbygningsdesign og konstruktionguidelines til brug for uddannelse af professionelle og frivillige sporbyggere.

I projektet tror vi på, at det at arbejde sammen på tværs af landegrænser i Europa gør det muligt at dele viden og ideer, der kan hjælpe med at udvikle mountainbikesporbygning og mountainbikemiljøet i hele Europa.

Partnerne i projektet kommer fra en lang række baggrunde: interesseorganisationer, sportsorganisationer, myndigheder, uddannelsesinstitutioner, turisme og virksomheder fra sektoren. 

De involverede lande er: Schweiz, Portugal, Skotland, Holland, Norge og Danmark.