Cykling: Kom med på hygge-tur til Landsstævnet i Aalborg

Grin, cykelsnak og masser af motion er hovedingredienserne, når cykelmotionister cykler til Landsstævnet i Aalborg i slutningen af juni.

Grin og glæde i 2013, da cykelryttere ankom til Landsstævnet i Esbjerg. Foto: Celine Storm Jensen

DGI Landsstævne i Aalborg er en fest for alle cykelentusiaster i Danmark med masser af løb og workshops. Og ingen god fest uden en ”forfest”.

Derfor tilbyder vi dig at køre med DGI-stafetten

”Der er fuld fokus på det sociale, og vi kører i et tempo, så vi kan snakke sammen om cykling. Og alt muligt andet,” fortæller arrangør Peter Meinert, der er cykelkonsulent hos DGI Sydøstjylland.

Plads til røverhistorier

Kom og klik i pedalerne til DGI Landsstævne

Dyrk sammenholdet og sved med andre ryttere på asfalten ved Aalborg. Oplev, overhal og overrask dig selv.

DGI Landsstævne i Aalborg fra 29. juni til 2. juli tilbyder dig et hav af spændende cykeltilbud.

Blandt andet motionsløb på både 60 og 120 km og workshops som:

  • Prøv en landevejscykel
  • Landevejscykling for kvinder
  • Sådan vedligeholder du din cykel
  • Sådan justerer du cyklens gear

Tilmelding lukker 7. april.

Turen begynder ved DGI Huset i Vejle 28. juni klokken 12.00 og slutter i Aalborg dagen efter cirka klokken 13.30. Turen er 210 km, og der er overnatning halvvejs i Viborg.

”Ruten er på mindre veje uden for meget trafik, og vi kommer gennem nogle smukke steder af Danmark. Vi undgår jo ikke lidt bakker, men vi skal nok sørge for, at alle i gruppen kommer med,” siger Peter Meinert.

”Og om aftenen i Viborg kan man fortælle alle de røverhistorier, man har lyst til.”

Du kan også deltage i et fortræningsforløb på Fyn og starte din tur den 28. juni i Odense. Læs mere om turen fra Odense.

Nu er fokus på det sociale

Peter Meinert er tidligere professionel cykelrytter og har blandt andet gennemført Tour de France. Nu er han cykelmotionist og planlægger at komme til Aalborg på den tohjulede.  

”Jeg satser på at køre med, og jeg kan rigtig godt lide sådan nogle løb her, hvor man ikke køre om kap, men hvor fokus er på det sociale,” siger Peter Meinert.

Det koster 550 kr. at køre med, og prisen inkluderer servicevogn, transport af bagage, aftensmad, overnatning i dobbelt eller max firesengs-værelse og morgenmad. Læs mere om cykelturen til DGI Landsstævne og tilmeld dig.