Stjerneløbet i Roskilde

Deltag i en ægte landevejsklassiker, og skriv dig ind i historien, når cykelløbet med mere end 100 år på bagen løber af stablen på Stændertorvet i Roskilde søndag den 3. juni 2018.

Ole Ritter, Magnus Cort og Michael Valgren har alle vundet løbet. Nu kan du også prøve kræfter med cykelløbet.

DGI og Roskilde Cykle Ring har givet klassikeren et tvist med et løb for motionister. På den måde kan du opleve historiens vingesus og stemningen til et rigtigt cykelløb med trafikofficials, tidtagning og masser af cykel-kendisser.

Folkefest på Stændertorvet

Når målstregen er krydset, kan du parkere cyklen og nyde lækre, lokale mad- og drikkevarer på Stændertorvet, mens eliterytterne kører om sejren i klassikeren. Løbet bliver speaket fra scenen, hvor der også er DJ. Så bliv hængende, og få en på opleveren.

Eliten er klar

Det danske stortalent Julius Johansen løb med sejren i 2017-udgaven. Stjerneløbet har plads til 60 eliteryttere, der kører ud på den særlige stjerneformede rute, der med sine fem "fingre" sørger for, at rytterne kommer ind forbi Stændertorvet flere gange. Se resultatet for 2017. Det gør løbet super seværdigt. Du kan se billeder fra dagen på Stjerneløbets Facebookside.