Stjerneløbet i Roskilde

2018-udgaven viste tydeligt, at Stjerneløbet er kommet for at blive.

Tak, fordi I var med til at gøre Stjerneløbet 2018 til en ægte cykelfest.

Et succesfuldt cykelløb

Siden vi sammen med Roskilde Cykle Ring relancerede den danske cykelklassiker for fire år siden, er det kun gået en vej – og det er op. Motionsløbet slog endnu engang deltagerrekord med 600 ryttere, eliteløbets felt er aldrig set stærkere, og der er plads til at tænke nyt – som i år resulterede i et succesfyldt familieløb med 75 deltagere.

Se resultatet for Motionsløbet > 

Se resultatet for Eliteløbet >

Se den officielle Stjerneløbsvideo og masser af billeder fra løbet her: www.facebook.com/stjerneloeb

En god sag

Et nyt samarbejde med Scleroseforeningen, der med eventen Cykelnerven samler penge ind til forskning i sygdommen, betød, at vi nu kan overrække 21.400 kr. til forskning i sclerose. I Danmark lever ca. 15.000 mennesker med diagnosen, og Danmark har en af de højeste forekomster af sclerose i verden.

Intet løb uden frivillige og samarbejdspartnere

Der skal lyde en stor tak til Roskilde Kommune, der gjorde det muligt at afvikle cykelløbet midt i Roskilde by.

Snow Fun stod klar med fantastisk service, at løbsnumrene blev udleveret og sikrede på dagen, at defekter blev fikset med stor faglighed.

SKODA Roskilde sørgede for, at sikkerheden var i top til familieløb, motionsløb og eliteløb med førerbiler og kommissærbiler. Det samme gjorde de over 200 frivillige, der i strålende solskin viste vejen for de mange ryttere. Her skal der lyde et tak til Kvickly i Roskilde, der sørgede for, at ingen blev hverken tørstige eller sultne.

Stjerneløbet 2019

Vi skal nu i gang med evalueringen for at sikre, at eventen i 2019 bliver både større og endnu bedre. Men først og fremmest skal der lyde endnu et tak til alle frivillige, sponsorer, samarbejdspartnere og ikke mindst alle cykelryttere, der var med til at gøre Stjerneløbet 2018 til en ægte cykelfest !