Inspirationsdag 2 for folkedansere og danseledere

Hvornår
17. nov 2019 kl. 10:00 til 15:00
Hvor
Ulbjerg Kultur- Og Fritidscenter, Fjordglimt 1, 8832 Skals, Danmark
Hvem
Udøvere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede
Trænere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 11 42 8082

Kom og mød andre danseglade mennesker, når DGI Dans & Musik i sæson 2019/2020 afholder tre helt nye inspirationsdage for danseledere. Er du øvet folkedanser vil det også lige være noget for dig. De tre inspirationsdage bygger videre på hinanden, med nye input hver gang, og du vil derfor få maksimalt udbytte ved at deltage på alle tre. Samtidig vil dagene dog være uafhængige af hinanden, så du kan tilmelde dig og deltage på lige de inspirationsdage der passer dig.

Denne dag er den anden af inspirationsdagene.

Hvad kan du forvente?

I løbet af de tre inspirationsdage vil vi arbejde med elementer i folkedansen, der vil fremme den gode danseoplevelse. Vi vil gå i dybden med trin og kropsholdning, samt arbejde med variationer i de gængse pardanse inden for det danske folkedanserrepertoire. Vi vil tage udgangspunkt i jeres ønsker og planlægger programmet herudfra.

Det forventes at du kender til grundelementerne i polka, vals og schottis, og har lyst til at arbejde videre med din dans.

Vores dygtige unge undervisere Annelene Toft og Nathasja Vosgerau er opvokset med folkedans og –musik, og har de seneste år studeret byggeklodserne i både dansen og musikken, så de ved om nogle hvilke knapper der kan skrues på, for fx lettere at komme rundt i en polka.

Har du spørgsmål til kurserne kan du kontakte Dans & Musik konsulent, Gitte Nygaard Andersen på gna@dgi.dk eller på tlf. 79404476.

Vi glæder os til at se dig.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer