Dans for kvinder 55+

Hvornår
6. okt 2019 kl. 11:00 til 16:00
Hvor
Præstø Multicenter - indgangen Ved Præstø Hallen, Rosagervej 19, 4720 Præstø, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 11 45 3040

Kan du også mærke bevægelsesglæden blomstre når du danser til god musik og vil du gerne dele den med andre? - Så kom og få masser af danseinspiration til din undervisning, når vi på dette kursus skyder genvej til motionen med trin fra stilarter som latin, salsa og jazz og kombinerer dem med smittende rytmer der også flytter på smilerynkerne.

Hvad kan du forvente?

På kurset vil du blive præsenteret for flere forskellige stilarter som latin, latinomix, salsa og jazz. Vi vil komme omkring forskellige opvarmningsøvelser, som både udfordrer styrke og balance, og vi laver opvarmningen som en integreret del af undervisningen. Du får konkrete koreografier og øvelser som alle prøves af på egen krop, så de er lige til at tage med hjem på dit eget hold. Vi sender optagelser af koreografierne til dig efter kurset, så du kan få mest muligt ud af dagen.

Vi snakker om hvordan koreografier og øvelser kan tilpasses og hvordan du kan opbygge undervisningen. Derudover laver vi koreografierne til forskellige musiknumre i forskelligt tempo, så du har mulighed for at skabe variation og progression i undervisningen via musikken eller vælge dit ynglings nummer til hver enkel koreografi.

Kort om underviseren:

Sofia Selimann Møller Pedersen er leder af danselinjen på Vejle Idrætsefterskole og instruktør hos DANSEquilibrium i Vejle. Hun har undervist i dans de sidste 12 år. Sofia har taget undervisning i Paris, London, New York og Los Angeles og er certificeret Progressing Ballet Technique Teacher og har et danselærer certifikat fra Broadway Dance Center i New York. Hun har danset konkurrencer i sportsdans og showdans i mange år, men har i dag mest fokus på undervisning for elever i alle aldersgrupper. Som instruktør lægger Sofia meget vægt på at dansen skal være sjov samtidig med at deltagerne udvikler sig og går hjem med en succesoplevelse og en glæde til den næste undervisningstime.

Obs. tilmeldingen er bindende efter d. 15/9-2019.

Sofia Selimann Møller Pedersen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer