Hiphop Teens 12-16 år - Inspiration for instruktører

Hvornår
14. sep 2019 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe, Danmark
Hvem
Trænere fra 15 - 99 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 11 45 3043

Målgruppe: Nuværende og kommende instruktører i dans samt gymnastikinstruktører der ønsker danseinspiration.

På dette kursus vil du få inspiration til både opvarmning og nye hiphop-koreografier for unge. Du får inspiration til lege og øvelser, der skaber en varieret og spændende undervisningstime, og lærer koreografier du kan tage med hjem og bruge i din undervisning.

Vi prøver alle øvelser af på egen krop, så det er lige til at tage med jer hjem på dit eget hold. Vi tager udgangspunkt i aldersgruppen 11-16 år, men snakker om hvordan koreografierne med enkelte ændringer kan justeres i sværhedsgrad. Vi vil også komme omkring opbygning af undervisningstimen.

Hip hop kurset indeholder

  • Icebreakers og danseinspirerede lege til unge
  • Hip hop teknik og foundation
  • Rytmiske partnerøvelser
  • Adgang og introduktion af danse applikationen Badjango, hvor du kan lære 200 dansetrin i dit eget tempo og sammensætte din egen dansekoreografi. 
  • To koreografier til unge og eksempler på, hvordan du kan variere sværhedsgraden.

Hip hop og lyrisk dans

Hip hop og lyrisk dans ser du ofte i musikvideoer. Begge danseformer tager afsæt i musikkens rytme og/eller lyrikken (teksten). I Hiphop blandes bløde bevægelser med rå og skarpe markerede trin. Hip hop dans og kulturen startede i 1960'erne og er en anerkendt og meget populær danseform blandt unge. På dette kursus bliver du bekendt med en række trin og den grundteknik, som det er godt at være bekendt med når du underviser og videreformidler hip hop dans.

Ønsker du mest mulig inspiration til dans for unge kan du også deltage på kurset, Contemporary Dance -  Inspiration til instruktører for unge, 11-16 år. Kurset afholdes samme dag, samme sted en time efter dette kursus slutter. Læs mere om kurset HER

Om instruktøren

Maja er uddannet Cand. Scient. med speciale fra den Kongelige Ballet og har arbejdet som professionel performer, underviser, koreograf og model siden 2007. Hun har tidligere arbejdet med projektet ”ta’ fat om dansen” på Oure højskole, og arbejder i dag med flere inspirerende organisationer som Uppercut danseteater, Dansehallerne, Aabendans, Dansekapellet, Kalundborg Musisk skole samt danseapplikationen Badjango.

 

Maja Juel-Hansen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer