MGP og showdance for seje tøser - Inspiration for instruktører

Hvornår
7. sep 2019 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe, Danmark
Hvem
Trænere fra 15 - 99 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 11 45 3045

Her er kurset for dig der er vild med dans, og gerne vil give de fedeste dance-moves videre til dine deltagere. På kurset vil du få inspiration til både opvarmning og nye koreografier i MGP & Showdance. Få fyldt din instruktør-værktøjskasse op med lege og øvelser, der skaber en varieret og spændende undervisningstime, samt koreografier du kan tage med hjem og bruge i din undervisning. Øvelserne kan bruges både i opvarmningen eller som afbræk undervejs i undervisningen.

Vi prøver alle øvelser af på egen krop, så det er lige til at tage med jer hjem på jeres egne hold. Vi lærer også koreografier til børnenes ynglings MGP-sange, som I kan bruge bagefter til inspiration til jeres egne. Vi tager udgangspunkt i aldersgruppen 5-8 år, men snakker om hvordan koreografierne med enkelte ændringer eller via brug af forskellige sange til samme koreografi kan justeres i sværhedsgrad. Vi vil også komme omkring opbygning af undervisningstimen, og vi taler sammen om hvad der er vigtigt at være opmærksom på når man underviser børn.

Det får du på kurset:

  • Konkrete øvelser og lege til opvarmning
  • Koreografi du kan tage med hjem
  • Inspiration til opbygning af danseundervisning
  • Ideer til musik
  • Gode råd til din undervisning af børn

Målgruppe:

Kurset er for dig der allerede er eller skal til at være instruktør i dans eller dig som er instruktør i gymnastik, men gerne vil tilføre din træning et dansetwist.

Ønsker du mest mulig inspiration til dans for børn har du mulighed for at deltage på kurset, Cool Kids Hiphop 7-11 år – inspiration til instruktører, der afholdes en time efter dette kursus slutter. Læs mere om kurset HER.

Kort om underviseren:

Sofia Selimann Møller Pedersen er leder af danselinjen på Vejle Idrætsefterskole og instruktør hos DANSEquilibrium i Vejle. Hun har undervist egne hold i 9 år og startede med at træne børn i dans for 12 år siden. Sofia har taget undervisning i Paris, London og New York og er certificeret Progressing Ballet Technique Teacher og har taget et danselærerkursus fra Broadway Dance Center. Hun har danset konkurrencer i sportsdans og showdans i mange år, men har i dag mest fokus på undervisning for elever i alle aldersgrupper. Som instruktør lægger Sofia meget vægt på at dansen skal være sjov samtidig med at eleverne udvikler sig og går hjem med en succesoplevelse og en glæde til den næste undervisningstime.

Sofia Selimann Møller Pedersen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer