Cool Kids Hiphop 7-11år - Inspiration for instruktører

Hvornår
7. sep 2019 kl. 14:00 til 17:00
Hvor
Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe, Danmark
Hvem
Trænere fra 15 - 99 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 11 45 3046

Skal du være instruktør på et dansehold for børn i alderen ca. 7-11 år, eller vil du bare gerne gøre din træning endnu federe og have inspiration til både opvarmning og nye seje koreografier? Få fyldt din instruktør-værktøjskasse op med lege og øvelser, der skaber en varieret og spændende undervisningstime. Det vil både være øvelser som kan bruges til opvarmning eller som et afbræk til koreografiindlæring i timerne.  

Vi prøver alle øvelser af på egen krop, så det er lige til at tage med jer hjem på jeres egne hold. Vi lærer også koreografier, som I kan bruge bagefter til inspiration til jeres egne og diverse trin og tricks som kan bruges i denne stilart og tilpasses niveau og målgruppe. Vi vil også komme omkring opbygning af undervisningstimen, og vi taler sammen om hvad der er vigtigt at være opmærksom på i undervisningen af børn.

 Det får du på kurset:

  • Konkrete øvelser og lege til opvarmning
  • Koreografi du kan tage med hjem
  • Inspiration til opbygning af danseundervisning
  • Ideer til musik
  • Gode råd til din undervisning af børn
  • Når du tager hjem fra dette kursus, har du fået friske inputs til trendy hiphoptrin, så din undervisning bliver endnu federe for dine deltagere.

 

Ønsker du mest mulig inspiration til dans for børn har du mulighed for at deltage på kurset, MGP & Showdance for seje tøser – inspiration for instruktører, der afholdes inden dette kursus, med en times pause imellem.

Læs mere om kurset HER

Kort om underviseren:

Sofia Selimann Møller Pedersen er leder af danselinjen på Vejle Idrætsefterskole og instruktør hos DANSEquilibrium i Vejle. Hun har undervist egne hold i 9 år og startede med at træne børn i dans for 12 år siden. Sofia har taget undervisning i Paris, London og New York og er certificeret Progressing Ballet Technique Teacher og har taget et danselærerkursus fra Broadway Dance Center. Hun har danset konkurrencer i sportsdans og showdans i mange år, men har i dag mest fokus på undervisning for elever i alle aldersgrupper. Som instruktør lægger Sofia meget vægt på at dansen skal være sjov samtidig med at eleverne udvikler sig og går hjem med en succesoplevelse og en glæde til den næste undervisningstime.

 

 

Sofia Selimann Møller Pedersen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer