Caller Erfaringsudveksling

Hvornår
12. okt 2019 kl. 10:00 til 17:30
Hvor
Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 3, 5492 Vissenbjerg, Danmark
Hvem
Alle fra 16 - 99 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 11 46 8026

Kære Caller i Traditionel Squaredance

Kom og tilbring en dag sammen med dine caller kollegaer, få ny inspiration, del erfaringer og få feedback på dine problemstillinger. Er du danser er du også velkommen til at deltage.

Programmet er lagt således at du får masser af mulighed for at “smalltalke” med dine caller kollegaer og andre dansere i løbet af dagen.

Dagen vil have fokus på erfaringsudveksling, hvor du som deltager får mulighed for at byde ind med en workshop med et selvvalgt emne, der ligger dig på sinde. Vi håber at flere af jer har lyst til at bidrage med en workshop, da programmet vil afhænge af dette. Lige nu er der afsat 6 moduler af 45 min, men workshoppen kan være alt imellem 30-90 min. Emnet kan være teoretisk eller praktisk, afhængigt af hvad du brænder for. Synes du for eksempel at bestemte danse danses for lidt? Er du stødt på noget nyt? Er der noget ift. niveau, danseteknik eller musikken du ønsker at dele med de andre? Eller noget helt andet du synes skal “ bringes frem”. Så er der mulighed for det denne dag.

Har du lyst til at bidrage til kurset med en workshop bedes du kontakte: DGI Dans & Musik konsulent Gitte Nygaard Andersen på gna@dgi.dk eller tlf. 29 44 14 44 senest d. 1/9-2019. Herefter vil der blive lavet et program ud fra de workshops der er meldt ind.

Efter kurset er der mulighed for at tage ud og få en bid mad og hygge sig sammen, for de deltagere der ønsker dette. Dette arrangeres på dagen i samarbejde med kursuslederen.

Pris for deltagelse i dagen er kr. 350kr. inklusiv morgenmad, frokostret med salat og brød og eftermiddagskaffe. Medbring selv drikkedunk til vand.

Vi glæder os til at se dig.

Andre spændende arrangementer

Vi har desværre ingen aktuelle arrangementer at tilbyde dig lige nu.

Hvis du vil have information om arrangementer i støbeskeen, så kontakt dit lokale DGI-kontor.