Efterårskursus for Spillemænd med Kristian Bugge

Hvornår
18. okt 2020 kl. 09:30 til 16:30
Hvor
Lindegården Skolevej, Skolevej 19, 8544 Mørke, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 11 44 3011

Dans & Musikudvalget i Østjylland glæder sig meget til at byde velkommen til Kristian Bugge, som kommer og guider alle spillemænd igennem en forrygende dag med mange melodier på programmet.

 

Kristian Bugge er en af de travleste, yngre folkemusikere i Dansk musik.Kristian er meget aktiv på især den danske, skandinaviske og nordamerikanske folkemusikscene, både som musiker og underviser. Han har specialiseret sig i de stærke danske folkemusik traditioner og spiller med grupper som Jensen & Bugge, Gangspil, Kings of Polka. Han har i ca 10 år spillet som duo med nyligt afdøde musiker Karl Skaarup. Kristian brænder varmt for den traditionelle musik, men er også involveret i flere crossover projekter så som samarbejdet med den klassiske percusionist Ronni Kot Wenzell i duoen Wenzell & Bugge og i det danske “folkemusik big band”, Habadekuk.

 

Du kan læse meget mere om Kristian på dette link: https://kristianbugge.com/biografi/

Kristian Bugge

Vi følger alle COVID-19 retningslinjer!

Det vigtigt for DGI Dans & Musik, at vi skaber trygge og gode rammer omkring alle vores aktiviteter. Derfor sørger vi selvfølgelig for, at alle vores aktiviteter følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Skulle du have nogle særlige bekymringer eller spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer