Ladies Dance-mix 18+

Hvornår
27. sep 2020 kl. 11:00 til 15:00
Hvor
Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød, Danmark
Hvem
Trænere, piger/kvinder, 14 - 99 år, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2020 11 45 3047

Skyd genvej til motionen med dansens energi og bevægelsesglæde.

I Dance-mix 18+ kombinerer vi trin fra både latin og standard danse, hiphop og showdance med smittende rytmer til en motionsform, der også flytter på smilerynkerne.

Dette inspirationskursus er for dig der gerne vil undervise i et fedt nyt motionstilbud for voksne og for dig der gerne vil have ny inspiration til det hold du allerede har.

Hvad kan du forvente?

Du vil blive præsenteret for forskellige opvarmningsøvelser, som udfordrer styrke, balance og smidighed. Vi vil lave øvelser over gulv, simple opvarmningskoreografier og koreografier i forskellige stilarter som både giver sved på panden og god motion, samtidig med at det er sjovt. Vi prøver alle øvelser af på egen krop, så de er lige til at tage med jer hjem på jeres egne hold. Koreografierne kan laves til forskellige sange så du kan variere tempo og stemning via sangvalget eller vælge den af sangene som dig og dine deltagere bedst kan lide at danse til.

Koreografier bliver alle filmet så du kan gense dem når du kommer hjem. På den måde skal du bare koncentrerer dig om at danse og få mest muligt ud af kurset.

Det får du på kurset:

* Konkrete øvelser til opvarmning og øvelser over gulv

* Koreografier i flere forskellige stilarter, som du kan tage med hjem

* Inspiration til opbygning af danseundervisning

* Ideer til musik

Kort om underviseren:

Elise Anesen har danset showdance og sportsdans i mere end 15 år. Hun har været danse-instruktør i 10 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og nu Vejlby IK. Hun har været underviser til flere større events fx DGI’s landsstævne i 2017, Idrætslærernes Forum 2018 og har hver uge workshops i dans og udtryk igennem Dansk Skoleidræt på forskellige folkeskoler i Jylland. Hun er læreruddannet og lægger stor vægt på at dans og udtryk skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

Elise Anesen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer