Moderne pardans - Inspirationskursus 2

Hvornår
18. sep 2021 kl. 09:30 til 17:00
Hvor
Valhal, Gøteborg Allé 9, 8200 Aarhus N, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2021 11 36 3052

Dette kursus henvender sig til dig der har en vis danseerfaring (min. 3 år med dansene cha cha, jive og rumba), men ønsker ny inspiration og nye variationer.

Kurset er det andet af to kurser der afholdes i sæsonen 2020/2021. Kurset vil have fokus på latindansene. Man behøver ikke at have deltaget på kursus 1 for at deltage på kursus 2.   

Målgruppe: Alle med danseerfaring er meget velkommen til at deltage på kurset. For at få DGI medlemsprisen skal du være registreret som instruktør eller bestyrelsesmedlem i en DGI medlemsforening. Som danser i en forening får du ikke denne rabat, men har mulighed for at deltage til den almindelige pris.

Kursusindhold

Vores søde og dygtige instruktører vil føre dig igennem en hyggelig og inspirerende dag, hvor vi arbejder med, hvordan du kan undervise i dansene Cha Cha, Jive og rumba. - Her forventes et godt kendskab til dansene.

Samba og Paso kommer vi til at arbejde med på et grundlæggende niveau, hvorfor det ikke forventes, at deltagerne har meget kendskab til disse 2 danse.

Derudover får du mulighed for at dele historier og erfaringer med andre instruktører i moderne pardans.   

Er du nysgerrig eller har du spørgsmål til kurset så kontakt Dans & Musik konsulent Gitte Nygaard Andersen på gna@dgi.dk eller på tlf. 29 44 14 44.

 Vi glæder os til at se dig.

Husk at foreninger kan søge tilskud til kurser for foreningsinstruktører og foreningsledere hos kommunen.

Om Instruktørerne

Frank & Susanne Radich-Holde er begge 44 år og har undervist i dans siden starten af 90’erne. I 1999 startede de holdundervisning op i Århus og to år efter stiftede de egen danseskole under navnet ”Radich & Holde – Dans i Livet”. 

Susanne & Frank ligger vægt på en høj grad af faglighed, men samtidig også at skabe en unik stemning og atmosfære som mærker danseeleverne med nærvær, glæde og personlig engagement. De gør dansen til sjov og underholdende træning af motorik og rytmik, mens man får sved på panden. 

Frank & Susanne har stor succes med deres undervisning på danseskolen som er førende indenfor ”Vild med Dans”-dans i Århus.

Susanne & Frank er begge eksaminerede dommere/trænere fra De Danske Danseskoler (DDD), Dansk Sportsdanser Forbund (DS), WDC (World Dance Council) og WDSF (World Dance Sport Federation).

Dagens program: 
09.15-10.00: Ankomst og morgenmad 
10.00-13.00: Danseundervisning 
13.00-13.30: Frokost/pause 
13.30-15.00: Danseundervisning 
15.00-15.30: Pause 
15.30-17.00: Danseundervisning 
17.00 Tak for denne gang og udlevering af kursusbevis.

Frank Radich, Susanne Holde

Andre spændende arrangementer

Vi har desværre ingen aktuelle arrangementer at tilbyde dig lige nu.

Hvis du vil have information om arrangementer i støbeskeen, så kontakt dit lokale DGI-kontor.