MGP & Showdance for seje børn

Hvornår
25. sep 2021 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Trænere, piger/kvinder, 14 - 99 år, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2021 11 45 3042

Skal du være instruktør på et børne-dansehold og mangler inspiration? - så er det her kurset for dig! 

På kurset vil du få idéer til rytmeøvelser, danse-lege samt en masse nye koreografier til MGP-hits og andre børnehits. Øvelserne kan bruges både i opvarmningen eller som afbræk undervejs i undervisnin-gen og dermed være med til at skaber en varieret og spændende undervisningstime.

Vi prøver alle øvelser af på egen krop, så det er lige til at tage med hjem på jeres egne hold. Vi tager udgangspunkt i aldersgruppen 6-10 år, men snakker om, hvordan koreografierne med enkelte ændrin-ger kan justeres i sværhedsgrad. Vi vil også komme omkring opbygning af undervisningstimen, og vi taler sammen om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på når man underviser børn og hvad der er vigtig som hjælpetræner.  

Koreografierne bliver alle filmet, så du kan gense dem, når du kommer hjem. På den måde kan du bare koncentrerer dig om at danse og får mest muligt ud af kurset.  

Det får du på kurset: 

* Nye koreografier 

* Konkrete rytmeøvelser og danselege 

* Inspiration til opbygning af danseundervisning 

* Idéer til musik 

* Videoer af koreografier

* Gode idéer til undervisning af børn 

Kort om underviseren:

Elise Anesen har danset showdance og sportsdans i mere end 20 år. Hun har været danse-instruktør i 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og nu Vejlby IK. Hun har været underviser til flere større events fx DGI’s landsstævne i 2017, Idrætslæ-rernes Forum 2018 og har hver uge workshops i dans og udtryk igennem Dansk Skoleidræt på forskel-lige folkeskoler i Jylland. Hun er læreruddannet og lægger stor vægt på at dans og udtryk skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

Elise Anesen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer