Cool kids Hiphop

Hvornår
25. sep 2021 kl. 13:30 til 16:30
Hvor
DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Trænere, piger/kvinder, 14 - 99 år, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2021 11 45 3043

Skal du være ny instruktør på et hiphop-dansehold for børn i alderen ca. 6-10 år, eller vil du bare gerne gøre din træning endnu federe og have inspiration til både opvarmning og nye seje koreografier? - så er det her kurset for dig!  

På dette kursus vil du få inspiration til både opvarmning, rytmeøvelser og nye hiphop-koreografier. Du får med andre ord din instruktør-værktøjskasse fyldt op med lege og øvelser, der skaber en varieret og spændende undervisningstime. 

Vi prøver alle øvelser af på egen krop, så det er lige til at tage med hjem på jeres egne hold. Vi lærer også koreografier, som I kan bruge bagefter til inspiration til jeres egne hold og diverse trin og tricks, som kan bruges i denne stilart og tilpasses niveau og målgruppe. Vi vil komme omkring opbygning af undervisningstimen, og vi taler sammen om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i undervisnin-gen af børn og hvad, der er vigtigt i forhold til hjælpetrænerrollen. 

Koreografierne bliver alle filmet, så du kan gense dem, når du kommer hjem. På den måde kan du bare koncentrerer dig om at danse og får mest muligt ud af kurset.  

Det får du på kurset: 

* Nye koreografier 

* Konkrete rytmeøvelser og danselege 

* Inspiration til opbygning af danseundervisning 

* Idéer til musik 

* Videoer af koreografier

* Gode idéer til undervisning af børn 

Kort om underviseren:

Elise Anesen har danset showdance og sportsdans i mere end 20 år. Hun har været danse-instruktør i 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og nu Vejlby IK. Hun har været underviser til flere større events fx DGI’s landsstævne i 2017, Idrætslæ-rernes Forum 2018 og har hver uge workshops i dans og udtryk igennem Dansk Skoleidræt på forskel-lige folkeskoler i Jylland. Hun er læreruddannet og lægger stor vægt på at dans og udtryk skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

Elise Anesen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer