Commercial hiphop og kreative danseøvelser

Hvornår
21. nov 2021 kl. 09:30 til 15:00
Hvor
Hammerum-Gjellerup Hall'n, Frølundvej 41, 7400 Herning, Danmark
Hvem
Trænere, piger/kvinder, 14 - 99 år, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2021 11 45 3047

Commerical hiphop og kreative danseøvelser (10-14 år)

Kurset er opdelt i to dele, så du kommer hjem med endnu mere inspiration til dit hold. Første del af kurset har fokus på sociale relationer og gruppedynamik, når vi arbejder med opvarmningsøvelser og inviterer eleverne ind i den koreografiske proces. Gennem kreativ dans, skaber du rammen for elevernes koreografiske arbejde og giver dem et rum til at udfolde – og udtrykke sig. Der findes ikke rigtigt eller forkert, når eleverne i mindre grupper skaber, korte koreografier og partnerøvelser der kan fremvises for hinanden.  Øvelserne der undervises i er, udformet af professionelle dansere og kursusinstruktøren.  

På kursets anden del vil du lærer 3 koreografier i stilarten ”commerical hiphop”, som kan anvendes direkte på dit dansehold. Det er altså bare plug and play. Koreografierne er på niveauet begynder – let øvet og er koreograferet til en sang, således nogle af bevægelserne passer til det der synges. Koreogra-fierne består af koreograferede dansetrin med fokus på børns bevægelsesglæde, men også koreografiske virkemidler, partnerøvelser, forslag til formationsskift samt elementer der gør dansen både sjov at danse og spændende at se på som publikum 

Det får du:

* Nye koreografier 

* Videoer af koreografierne 

* Beskrivelser af danseøvelserne 

* Redskaber til at skabe den kreative proces på eget hold 

* Gode idéer til undervisning af unge

Kort om underviseren: 

Maja er uddannet Cand. Scient. med speciale fra den Kongelige Ballet og har arbejdet som professionel performer, underviser, koreograf og model siden 2007. Hun har tidligere arbejdet med projektet ”ta’ fat om dansen” på Oure højskole. Maja er uddannet på Flow og Gaardbodans samt Copenhagen contempo-rary Dance School. Hun har blandt andet undervist flere år på Skolerne i Oure og medvirket i en række musicals som "Elsk mig i Nat", "Grease" og "Vild med Dans -The musical". Maja Juel-Hansen har derudover flere års undervisningserfaring i kreativ dans.

Maja Juel-Hansen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer