Ladies Dance-mix 18+

Hvornår
5. sep 2021 kl. 10:00 til 14:30
Hvor
Køge Nord Sport Center, Skolevej 7, 4600 Køge, Danmark
Hvem
Trænere, piger/kvinder, 14 - 99 år, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2021 11 45 3052

Skyd genvej til motionen med dansens energi og bevægelsesglæde.

I Ladies Dance-mix 18+ bruger vi trin fra både standard- og latindanse og prøver måske showdance og hiphop. Alle dansende bliver lavet til smittende rytmer som bliver koblet til en motionsform, der også flytter på smilerynkerne.

Du vil blive præsenteret for flere forskellige koreografier, som alle giver sved på panden og god motion, samtidig med at det er sjovt. Vi vil tilmed prøve forskellige opvarmningsøvelser og øvelser over gulv, som udfordrer styrke, balance og smidighed. Vi prøver alle øvelser af på egen krop, så de er lige til at tage med hjem på dine egne hold.

Koreografierne bliver alle filmet, så du kan gense dem, når du kommer hjem. På den måde kan du bare koncentrerer dig om at danse og får mest muligt ud af kurset. 

Det får du på kurset:

  • Konkrete øvelser til opvarmning og øvelser over gulv
  • Koreografier i forskellige stilarter
  • Inspiration til opbygning af danseundervisning
  • Idéer til musik
  • Videoer af koreografier

 

Kort om underviseren:

Elise Anesen har danset showdance og sportsdans i mere end 20 år. Hun har været danseinstruktør i 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og nu Vejlby IK. Hun har været underviser til flere større events fx DGI’s landsstævne i 2017, Idrætslærernes Forum 2018 og har hver uge workshops i dans og udtryk igennem Dansk Skoleidræt på forskellige folkeskoler i Jylland. Hun er læreruddannet og lægger stor vægt på at dans og udtryk skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

 

Elise Anesen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer