Fed dansedag i Magion, Grindsted

Hvornår
31. okt 2021 kl. 09:30 til 16:00
Hvor
Magion, Grindsted, Tinghusgade 15, 7200 Grindsted, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 11 45 8026

DGI Dans & Musik og Gymnastik inviterer alle danseglade børn og unge til denne fede dansedag. Vi skal i fællesskab danse de fedeste danse, grine, svede og ikke mindst have pulsen op.

 

 

Program:

Kl. 9.30 – 12.00 for de 6 – 10 årige

Er du klar til at give den gas til en rigtig dansefest? – Så er det her noget for dig!   

Vi skruer helt op for musikken, danser til de fedeste sange og skråler med på de bedste MGP-hits. Vi skal gå på den røde løber, lære fede koreografier til MGP-sangene, lave små rytmelege, lære mooves fra TikTok og optræde for hinanden på skøre og sjove måder. 
Det bliver helt sikkert en fest, og jeg glæder mig meget til at danse med dig.   

Instruktør: Elise Anesen

Elise har danset showdance og sportsdans i mere end 15 år. Hun har været danse-instruktør i 10 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og nu Vejlby IK. Hun er læreruddannet og lægger stor vægt på at dans og udtryk skal være sjovt, og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

 Kl. 13.00 – 16.00 for de 11 – 16 årige

New School koreografi:

I denne lektion skruer vi op for musikken, fællesskabet og energien. Timen består af en kort opvarmning og efterfølgende undervises i en new school koreografi niveau 1-2. 
New School koreografien danser vi både til takten og lyrikken, og stilen genkender du muligvis fra musikvideoer med Chris Brown.

 All-style dans med boogiz dance app:

Boogiz er en ny danseapplikation, hvor du kan lære at danse og sammensætte din egen koreografi. Du finder mere end 300 dansesekvenser og får hjælp til at lære dem, af Danmarks bedste dansere indenfor afro/dancehall, hiphop, new school, female, shuffle og breaking. 

I lektionen varmer vi op med en all-style opvarmning og efterfølgende er der tid til hygge, fordybelse og dans i mindre grupper. Sammen vælger jeres favorit trin, og skaber en koreografi - måske den minder om noget i kender fra TikTok eller måske den er helt unik?

Afslutningsvis viser vi dansene til hinanden, og hvis I har lyst, kan I filme jeres dans og blive en af de første til at dele på boogiz.

Instruktør: Maja Juel-Hansen

Maja er uddannet på Flow og Gaardbodans samt Copenhagen contemporary Dance School. Hun har blandt andet undervist flere år på Skolerne i Oure og medvirket i en række musicals som "Elsk mig i Nat", "Grease" og "Vild med Dans -The musical"

Elise Anesen, Maja Juel-Hansen

Der vil på begge hold være en pause med frugt og vand til deltagerne.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer