Teknik og moderne dans 17+ workshop

Hvornår
30. okt 2021 kl. 10:00 til 14:30
Hvor
Idrætsfabrikken, Valdemarsgade 12, 1665 København V, Danmark

Nummer
2021 11 45 8027

Trænger du til inspiration til dit hold? Eller har du bare lyst til en dag med en masse dans og udfordringer? Alle er velkomne til denne workshop i teknik og moderne dans, der giver dig ny energi og en forståelse af hvad dansen kan. Dagens tema er udforskning, vi skal udforske og udfordre vores bevægemønstre gennem tekniktræning og koreografier. Vi vil gennemgå teknik, improvisations og koreografi, mens vi sammen skal udfordres og prøve nye ting inden for moderne dans.

Dagen starter med 2 timers teknik træning, hvor elementer fra ballet og moderne dans vil give dig en anderledes forståelse af, hvad din krop kan. Efter frokost tager vi fat på koreografidelen. Her skal vi nørde detaljerne og prøve kræfter med nytænkende og spændende koreografier.

Det bliver et indblik i dansens verden, der giver dig inspirerende idéer og god træning. Vigtigste af alt skal vi have sved på panden, smil på læben og være klar til at lære. Der vil være fokus på individualitet og forskellighed, derfor er alle velkomne og jeg glæder mig til at danse med jer.

Kort om underviseren:

Sebastian Pico Haynes er tidligere solist ved Den Kongelige Ballet og danser med Nederlands Dans Theater. Sebastian har undervist Den Kongelige Ballet, Kompagni B, Dansk Danseteater og mange flere. Med en livserfaring i dansens verden lægger Sebastian stor vægt på den individuelle deltagers danseglæde og ser frem til at dele sine dansetekniske og kunstneriske erfaringer med dig.

Sebastian Pico Haynes

MEDBRING SELV FORPLEJNING

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer