Moderne Pardans Inspirationskursus 2

Hvornår
24. sep 2022 kl. 10:00 til 17:00
Hvor
Valhal, Gøteborg Allé 9, 8200 Aarhus N, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2022 11 36 3042

Kurset henvender sig til dig som har en vis danseerfaring men ønsker ny inspiration, vi anbefaler at du har minimum 3 års danseerfaring.

 

 

 

Kurset er det andet af to kurser der afholdes i 2022. Man behøver ikke have deltaget på det første kursus, for at deltage på dette.

Kursets primære fokus vil ligge på Cha Cha, Rumba og Jive. Her vil vi arbejde både med nye variationer og teknisk træning, så der vil blive givet inspiration på begge parametre. Sekundær vil vi arbejde med Vals og Quickstep, hvor der gives 1 variation i hver dans samt lidt teknik, således at der også kommer ny viden på disse danse.

Dagen vil starte med fælles forventningsafstemning, så vi sikrer os, at alle deltagere får det med fra dagen de ønsker. Kurset vil have et højt fagligt niveau, en uformel tone og altid plads til gode grin. Der skabes et læringsmiljø hvor spørgsmål og gensidig læring er i højsædet, så alle går fra kurset med inspiration, ny viden og en masse danseglæde. Mellem dansene og vidensdelingen vil vi holder små pauser, så vi er friske i hoved hele dagen igennem.

Målgruppe

Alle med danseerfaring er meget velkommen til at deltage på kurset. For at få DGI medlemsprisen skal du være registreret som instruktør eller bestyrelsesmedlem i en DGI medlemsforening. Som danser i en forening får du ikke denne rabat, men har mulighed for at deltage til den almindelige pris.

Idrætsforeninger kan i langt de fleste kommuner søge tilskud til uddannelse af ledere og instruktører. 

Om Instruktørerne  
Frank & Susanne Radich-Holde og har undervist i dans siden starten af 90’erne. I 1999 startede de holdundervisning op i Århus og to år efter stiftede de egen danseskole under navnet ”Radich & Holde – Dans i Livet”. 

Susanne & Frank ligger vægt på en høj grad af faglighed, men samtidig også at skabe en unik stemning og atmosfære som mærker danseeleverne med nærvær, glæde og personligengagement. De gør dansen til sjov og underholdende træning af motorik og rytmik, mens man får sved på panden. 

Frank & Susanne har stor succes med deres undervisning på danseskolen som er førende indenfor ”Vild med Dans”-dans i Århus.

Susanne & Frank er begge eksaminerede dommere/trænere fra De Danske Danseskoler (DDD), Dansk Sportsdanser Forbund (DS), WDC (World Dance Council) og WDSF (World Dance Sport Federation).

Program for dagen.

10:00-10:15 – Velkomst og forventningsafstemning.

10:15-13:00 – Dans

13:00-13:30 – Frokost

13:30-15:00 – Dans

15:00-15:20 – Eftermiddagskaffe

15:20-16:50 – Dans

16:50-17:00 – Afslutning, evaluering og udlevering af kursusbeviser

Susanne Holde, Frank Radich

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer