Moderne Pardans for begyndere

Hvornår
17. sep kl. 09:00 - 18. sep 2022 kl. 15:00
Hvor
PULZION Kolding (KFUM Hallerne), Peter Tofts Vej 21, 6000 Kolding, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2022 11 36 3043

Kurset er for dig, som gerne vil være instruktør i moderne pardans og som ønsker at blive inspireret med ny viden.

På kurset lærer du grundteknik og grundtrin i dansene Engelsk Vals, Tango, Cha Cha Cha og Jive. Du vil få koreografi til de fire danse med hjem.  Du vil få idéer til danseøvelser, som fremmer teknikforståelsen samt danseglæden. Øvelserne kan bruges både i opvarmningen eller som del af undervisningen.

Kurset vil have plads til grin og foregå i en uformel tone, sådan så vi kan skabe et godt læringsmiljø og gode oplevelser sammen.

Alle dansene vil blive gennemgået, så vi får tid til at øve koreografier og øvelser, du kan bruge direkte på dit hold. En del af undervisningen vil indeholde forholdet mellem fører og følger, samt give dig mulighed for at prøve koncepterne på egen krop, så du kommer hjem og føler dig klar til at undervise dine egne hold i foreningen. Vi vil filme koreografierne på kurset, så du kan gense dem, når du kommer hjem. 

Du bliver bl.a. undervist i:

  • Grundlæggende teknik
  • Koreografier, du kan tage med hjem i foreningen
  • Inspiration til musik
  • Idéer til opbygning af undervisningen
  • Gode danseøvelser

Inden kursus start:

Inden du kommer på kurset får du tilsendt nogle videoer med grundtrin i de stilarter vi gennemfår. Se alle videorne igennem og prøv om du kan lære trinnene inden du kommer på kurset. 

Læs gerne det tilsendte kursusmateriale igennem inden ankomst.

Praktisk:

Du skal have tøj på du kan bevæge dig i og indendørs sko, gerne med en glat bund, du kan bevæge dig i og normale indendørssko du kan danse i. Hvis du har dansesko, er du naturligvis velkommen til at tage dem på.

Kommer du alene på kurset vil du blive indkvarteret sammen med en anden danser, kommer du med en dansepartner vil du blive indkvarteret med din dansepartner. Der vil være sengelinned og håndklæde tilgængeligt på overnatningsstedet.

Kort om underviserne:

Olivia er opvokset med dans og pardans har fyldt en stor del af hendes liv. Olivia har repræsenteret Danmark ved VM og andre store internationale turneringer. De sidste år har Olivia undervist alle aldersgrupper fra de mindste børn til voksne. Derudover har hun været med til at opstarte holdundervisning for nybegyndere i København.

Olivia lægger stor vægt på at fremme danseglæden med mottoet ”dans gør glad” og går op i diversitet, sammenhold og nærvær.

Eugen Petrisor Miu er 23 år og kommer oprindeligt fra Rumænien. Som 14-årig fandt han en dansk dansepartner og flyttede dermed til Danmark for at følge sine dansedrømme, han underviser derfor med en charmerende jysk-rumænsk accent. Dansen har altid været en del af hans liv. Selv efter han stoppede med at konkurrere og flyttede fra Aarhus til København for at studere, har han holdt danse tæt ind på livet. Eugen underviser stadig og er blandt andet hyppigt instruktør på Club LaSanta, hvor han underviser danseglade ægtepar og single dansere sammen med andre skønne instruktører.

Gennem sin dansekarriere har Eugen blandt andet deltaget i både EM og VM, hvor han sammen med sin dansepartner er kommet hjem med nogle af de bedste ungdomspræmier i Danmark. ”Jeg elsker at undervise og give mine skønne dansere den bedste tid mens de bevæger sig og får sved på panden” fortæller Eugen.

Olivia Borch Gjelfort, Eugen Petrisor Miu

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer