Cool Kids Hiphop

Hvornår
9. okt 2022 kl. 13:30 til 16:30
Hvor
Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød, Danmark
Hvem
Trænere, piger/kvinder, 14 - 99 år, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2022 11 45 3044

Skal du være ny instruktør på et hiphopdansehold for børn i alderen ca. 6-10 år, eller vil du bare gerne gøre din træning endnu federe og have inspiration til både opvarmning og nye seje koreografier? - så er det her kurset for dig!  

På dette kursus vil du få inspiration til både opvarmning, rytmeøvelser og nye hiphopkoreografier. Du får med andre ord din instruktørværktøjskasse fyldt op med lege og øvelser, der skaber en varieret og spændende undervisningstime.

Vi prøver alle øvelser af på egen krop, så det er lige til at tage med hjem på jeres egne hold. Vi lærer også koreografier, som I kan bruge bagefter til inspiration til jeres egne hold og diverse trin og tricks, som kan bruges i denne stilart og tilpasses niveau og målgruppe. Vi vil komme omkring opbygning af undervisningstimen, og vi taler sammen om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i undervisningen af børn og hvad, der er vigtigt i forhold til hjælpetrænerrollen.

Koreografierne bliver alle filmet, så du kan gense dem, når du kommer hjem. På den måde kan du bare koncentrerer dig om at danse og får mest muligt ud af kurset. 

 

Det får du på kurset:

  • Nye koreografier
  • Konkrete rytmeøvelser og danselege
  • Inspiration til opbygning af danseundervisning
  • Idéer til musik
  • Videoer af koreografier
  • Gode idéer til undervisning af børn

Skal du have mest muligt ud af din dag? 
Ved du at vi før dette kursus afholder endnu et kursus for samme målgruppe nemlig "MGP & Showdance for seje børn"? Kurset har samme instruktør og lokation, men afholdes i tidsrummet 09:30-12:30. 

Er du interesseret i mere information, så klik her

 

Olivia Borch Gjelfort

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer