MGP & Showdance for seje børn

Hvornår
18. sep 2022 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
Strib Fritids- Og Aktivitets- Center, Ny Billeshavevej 1, 5500 Middelfart, Danmark
Hvem
Trænere, piger/kvinder, 14 - 99 år, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2022 11 45 3046

Skal du være instruktør på et børnedansehold og mangler inspiration? - så er det her kurset for dig! På kurset vil du få idéer til rytmeøvelser, danselege samt en masse nye koreografier til MGP-hits og andre børnehits. Øvelserne kan bruges både i opvarmningen eller som afbræk undervejs i undervisningen og dermed være med til at skaber en varieret og spændende undervisningstime.

Vi prøver alle øvelser af på egen krop, så det er lige til at tage med hjem på jeres egne hold. Vi tager udgangspunkt i aldersgruppen 6-10 år, men snakker om, hvordan koreografierne med enkelte ændringer kan justeres i sværhedsgrad. Vi vil også komme omkring opbygning af undervisningstimen, og vi taler sammen om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på når man underviser børn og hvad der er vigtig som hjælpetræner.  

Koreografierne bliver alle filmet, så du kan gense dem, når du kommer hjem. På den måde kan du bare koncentrerer dig om at danse og får mest muligt ud af kurset.   

Det får du på kurset:

  • Nye koreografier
  • Konkrete rytmeøvelser og danselege
  • Inspiration til opbygning af danseundervisning
  • Idéer til musik
  • Videoer af koreografier
  • Gode idéer til undervisning af børn  

Skal du have mest muligt ud af din dag? 
Ved du at vi efter dette kursus afholder endnu et kursus for samme målgruppe nemlig "Cool Kids Hiphop"? Kurset har samme instruktør og lokation, men afholdes i tidsrummet 13:30-16:30. Du har mulighed for at tilkøbe en sandwich til pausen mellem de to kurser. 

Er du interesseret i mere information, så klik her

Kort om underviseren:

Elise Anesen har danset showdance og sportsdans i mere end 20 år. Hun har været danseinstruktør i 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og nu Vejlby IK. Hun har været underviser til flere større events fx DGI’s landsstævne i 2017, Idrætslærernes Forum 2018 og har hver uge workshops i dans og udtryk igennem Dansk Skoleidræt på forskellige folkeskoler i Jylland. Hun er læreruddannet og lægger stor vægt på at dans og udtryk skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

 

Elise Anesen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer