Cool Kids Hiphop

Hvornår
2. okt 2022 kl. 13:30 til 16:30
Hvor
Holstebro Show - og Danseforening, Bastrupgaardvej 3, 1, 7500 Holstebro, Danmark
Hvem
Trænere, piger/kvinder, 14 - 99 år, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2022 11 45 3049

Skal du være ny instruktør på et hiphopdansehold for børn i alderen ca. 6-10 år, eller vil du bare gerne gøre din træning endnu federe og have inspiration til både opvarmning og nye seje koreografier? - så er det her kurset for dig!  

På dette kursus vil du få inspiration til både opvarmning, rytmeøvelser og nye hiphopkoreografier. Du får med andre ord din instruktørværktøjskasse fyldt op med lege og øvelser, der skaber en varieret og spændende undervisningstime.

Vi prøver alle øvelser af på egen krop, så det er lige til at tage med hjem på jeres egne hold. Vi lærer også koreografier, som I kan bruge bagefter til inspiration til jeres egne hold og diverse trin og tricks, som kan bruges i denne stilart og tilpasses niveau og målgruppe. Vi vil komme omkring opbygning af undervisningstimen, og vi taler sammen om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på i undervisningen af børn og hvad, der er vigtigt i forhold til hjælpetrænerrollen.

Koreografierne bliver alle filmet, så du kan gense dem, når du kommer hjem. På den måde kan du bare koncentrerer dig om at danse og får mest muligt ud af kurset. 

 Det får du på kurset:

  • Nye koreografier
  • Konkrete rytmeøvelser og danselege
  • Inspiration til opbygning af danseundervisning
  • Idéer til musik
  • Videoer af koreografier
  • Gode idéer til undervisning af børn

Skal du have mest muligt ud af din dag? 
Ved du at vi efter før kursus afholder endnu et kursus for samme målgruppe nemlig "MGP & Showdance for seje børn"? Kurset har samme instruktør og lokation, men afholdes i tidsrummet 09:30-12:30. Du har mulighed for at tilkøbe en sandwich til pausen mellem de to kurser. 

Er du interesseret i mere information, så klik her

Kort om underviseren:

Elise Anesen har danset showdance og sportsdans i mere end 20 år. Hun har været danseinstruktør i 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og nu Vejlby IK. Hun har været underviser til flere større events fx DGI’s landsstævne i 2017, Idrætslærernes Forum 2018 og har hver uge workshops i dans og udtryk igennem Dansk Skoleidræt på forskellige folkeskoler i Jylland. Hun er læreruddannet og lægger stor vægt på at dans og udtryk skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

Elise Anesen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer