MGP, Show og sjove danselege for børn

Hvornår
25. sep 2022 kl. 09:30 til 14:00
Hvor
DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Trænere, piger/kvinder, 14 - 99 år, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2022 11 45 3050

MGP, Show og sjove danselege for børn

Showdance, hiphop og funk – dans og rytme for børn i alderen 6-10 år.

Skal du være instruktør på et dansehold for børn og savner du ny inspiration – så er det her helt sikkert kurset for dig! På dette kursus får du en rygsæk fyldt med danseaktiviteter og rytme, som du kan bruge direkte i din undervisning uanset holdets niveau.

Vi starter med koreografier og aktiviteter rettet mod de yngste i skolen. Her skal vi bl.a. danse til Ramasjang-hits og MGP-sange og arbejde med basisrytmer på ”den røde løber” og andre sjove danse-lege. Senere skal vi arbejde med mere komplicerede koreografier, hvor børnenes egen kreativitet også bliver sat på prøve. Undervejs vil vi gennem leg bygge videre på vores rytmeforståelse.

I alle aktiviteter er der forslag til, hvordan aktiviteten kan differentieres, så den netop passer til dine elever. Uanset niveauet på dit dansehold, så er der helt sikkert mange ting, du kan tage med fra dette kursus.

Du kommer på et inspirationskursus i dans, hvor du får:

  • Færdige koreografier med hjem
  • Sjove danseaktiviteter
  • Redskaber til at skabe en spændende og varieret undervisning
  • Værktøjer til at opbygge en undervisningstime
  • Video af alle koreografier du kan tage direkte med hjem

Vi vil også komme omkring opbygning af undervisningstimen, og sammen tale om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på, når man underviser børn.

Kort om underviseren:

Elise Anesen har danset showdance og sportsdans i mere end 20 år. Hun har været danse-instruktør i 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Stu-denter Gymnastik og nu Vejlby IK. Hun har været underviser til flere større events fx DGI’s landsstævne i 2017, Idrætslærernes Forum 2018 og har hver uge workshops i dans og udtryk igennem Dansk Skoleidræt på forskellige folkeskoler i Jylland. Hun er læreruddannet og læg-ger stor vægt på at dans og udtryk skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

Elise Anesen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer