Ladies Dance-mix

Hvornår
24. sep 2022 kl. 13:30 til 18:00
Hvor
Forum Kolding Bramdrupdam, Bramdrupskovvej 110, Bramdrupdam, Kolding, 6000 Kolding, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2022 11 45 3051

Skyd genvej til motionen med dansens energi og bevægelsesglæde

Ladies Dance-mix udfordrer både musikalitet og motorik, når vi kombinerer trin fra stilarter som latin, salsa og jazz med smittende rytmer til en motionsform med 100% svedgaranti.

Du vil blive præsenteret for flere forskellige koreografier, som alle giver sved på panden og god motion, samtidig med at det er sjovt. Vi vil tilmed prøve forskellige opvarmningsøvelser og øvelser over gulv, som udfordrer styrke, balance og smidighed. Vi prøver alle øvelser af på egen krop, så de er lige til at tage med hjem på dine egne hold.

Koreografierne bliver alle filmet, så du kan gense dem, når du kommer hjem. På den måde kan du bare koncentrerer dig om at danse og får mest muligt ud af kurset.

Det får du på kurset:

* Konkrete øvelser til opvarmning og øvelser over gulv

* Koreografier i forskellige stilarter

* Inspiration til opbygning af danseundervisning

* Idéer til musik

* Videoer af koreografier

* Gode idéer til undervisning af børn

Kort om underviseren:

Elise Anesen har danset showdance og sportsdans i mere end 20 år. Hun har været danseinstruktør i 15 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og nu Vejlby IK. Hun har været underviser til flere større events fx DGI’s landsstævne i 2017, Idrætslærernes Forum 2018 og har hver uge workshops i dans og udtryk igennem Dansk Skoleidræt på forskellige folkeskoler i Jylland. Hun er læreruddannet og lægger stor vægt på at dans og udtryk skal være sjovt både for børn og voksne og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

Elise Anesen

Medbring selv drikkedunk med vand - andre drikkevarer skal købes i hallen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer