Juniordanseinstruktørkursus

Hvornår
17. sep 2022 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
DGI Huset Nordkraft, Teglgårds Plads 1, 9000 Aalborg, Danmark
Hvem
Trænere, 11 - 15 år, begynder, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2022 11 45 3052

Har du dit første dansehold, er du hjælpedanseinstruktør eller drømmer du om at blive det?

Så kom på juniordanseinstruktørkursus og bliv forenings sejeste instruktør. Få en god danseoplevelse med andre juniordanseinstruktører og mærk det stærke dansefællesskab, når vi sammen skal blive bedre til at undervise.

På kurset lærer du hvad det betyder at være en god danseinstruktør. Du får en masse viden om hvordan din energi smitter af på dine dansere og hvad du skal gøre for at i sammen får den bedste dansetime. Du bliver klogere på hvordan du opbygger din dansetime og får dine dansere til at udføre de øvelser du har planlagt. Du lærer at håndtere svære situationer og hvordan din forening kan hjælpe dig igennem dem.

Grundlæggende får du redskaberne til at blive foreningens bedste juniordanseinstruktør.

På kurset lærer du:

* At blive en bedre juniordanseinstruktør

* At igangsætte aktiviteter og lege

* Hvordan du opbygger en time

* Hvordan du laver let koreografi

Målgruppen:

Kurset henvender sig til unge i alderen 11-15 år, som er hjælpedanseinstruktører, har deres første dansehold i foreningen eller ønsker at have et dansehold i en forening.

Lidt om instruktøren:

Freja Gammelgaard Bertel er 26 år og er bosiddende i Aalborg. Hun har danset siden hun var helt lille og undervist børn og unge i 10 år indenfor forskellige stilarter, blandt andet hiphop, disco, showdance og teknik. Hun er tidligere konkurrencedanser og har deltaget i Danmarksmesterskaberne samt Verdensmesterskaberne. I 2019 tog hun en etårig danseuddannelse i København på Copenhagen Dance Space, og har siden da fokuseret på at udvikle sin undervisning. Hun ser frem til at undervise dig på juniordanseinstruktørkurset.

Freja Gammelgaard Bertel

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer