MGP og TikTok

Hvornår
2. okt 2022 kl. 13:30 til 16:30
Hvor
Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå, Danmark
Hvem
Trænere, piger/kvinder, 11 - 99 år, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2022 11 45 3058

Har du et ønske om at blive underviser på et børnedansehold og være med på den nyeste dansetrends indenfor TIKTOK og MGP-trend, er det her kursus noget for dig! 

På kurset vil du få inspiration til eksisterende og sjove TIKTOK og MGP-danse, og derudover vil du lære hvordan du selv kan koreografere dansene. Derfor får du muligheden for at skabe din helt egen TIKTOK-dansetrend, som du kan brede ud til dine elever. 

Vi tager udgangspunkt i alderen 6-12 år, hvor vi på kurset snakker vi om, hvordan koreografierne kan justeres i sværhedsgrad, så de kan tilpasses alle aldersgrupperne. Vi vil også komme omkring opbygning af undervisningstimen, hvor vi sammen taler om, hvad der er vigtigt at være opmærksom på når man underviser børn og hvad der er vigtigt som hjælpetræner. 

 Alle koreografierne vil blive filmet, så du kan gense dem, når du kommer hjem. På den måde kan du koncentrere dig om at danse og får mest muligt ud af kurset mens du er her. 

 Det får du på kurset: 

  • Inspiration og kendskab til eksisterende trending danse
  • Øvelser og viden om hvordan du selv kan koreografere danse
  • Inspiration til opbygning af danseundervisning
  • Idéer til musik
  • Gode idéer til undervisning af børn

Skal du have mest muligt ud af din dag? 
Ved du at vi før kursus afholder endnu et kursus for samme målgruppe nemlig "Cool Kids Hiphop"? Kurset har samme instruktør og lokation, men afholdes i tidsrummet 09:30-12:30. Du har mulighed for at tilkøbe en sandwich til pausen mellem de to kurser. 

Er du interesseret i mere information, så klik her

Lidt om instruktøren:

Freja Gammelgaard Bertel er 26 år og er bosiddende i Aalborg. Hun har danset siden hun var helt lille og undervist børn og unge i 10 år indenfor forskellige stilarter, blandt andet hiphop, disco, showdance og teknik. Hun er tidligere konkurrencedanser og har deltaget i Danmarksmesterskaberne samt Verdensmesterskaberne. I 2019 tog hun en etårig danseuddannelse i København på Copenhagen Dance Space, og har siden da fokuseret på at udvikle sin undervisning. Hun ser frem til at undervise dig på instruktørkurset.

Freja Gammelgaard Bertel

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer